Имам връзка с един мъж който е перфектен за мен,но единственния му недостатък е че е женен.Когато се запознахме той тъкмо се бе върнал от сватбата си, но искрата пламна и...От 11м. сме заедно но нещата не вървят перфектно защото в мен има огромно количество ревност към жена му и едно недоверие към него.Казал е че ще се разведе защото иска да е с мен и брака му не е съвсем по любов, отколкото по задължение.Но в него има един страх от това да не се разделим след това.А аз не мога дори да дишам без него.Немога да го збравя и да искам защото работим заедно и...няма начин.Майка му доскоро незнаеше за нас и той трябваше да и каже но не го направи, при което реших да го направя аз.А тя реагира сякаш нищо не е станало, и поради факта че и с нея работим заедно ние дири се сближихме още повече.Сега обаче незнам какво да правя.Обичам го с цялото си същество и просто не мога дори да погледна друг с очи на жена.Той дори ми е първия и това ме кара да го обичам още повече и да не мога да се разделя с него.Били сме на моменти на ръба да се разделим но нищо.Нито той го иска нито аз.Незнам какво да правя.Той ми казва да изчакам и ще дойде момента да сме заеднол.Но колко ще трябва да чакам?Знам че не е с мен зареди секса защото дори това правим рядко.Обичам го и искам да бъда с него, но незнам има ли смисъл и дали да му вярвям!Страх ме е че заради дъщеря си (която е на 8м.) той ще остане с нея.Какво да правя?Само на 19 съм и вече се побърквам.Моля ви дайте ми съвет...

Обичам го страшно много.Искам да сам с него,но незнам има ли надежда.Има ли смисал да давам всичко от себе си заради него.В един момент всичко започна да се руши а аз искам да го сахраня.Може би нещо в работата го прдпени?Незнам,но ще се радвам да ми пишете и посаветвате.Рискувах всичко заради него но незнам дали си заслужава.Трябва ли да го обичам?Помогнете ми!