- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТОЙ Е ЖЕНЕН,АМИ СЕГА?
Имам връзка с един мъж който е перфектен за мен,но единственния му недостатък е че е женен.Когато се запознахме той тъкмо се бе върнал от сватбата си, но искрата пламна и...От 11м. сме заедно но нещата не вървят перфектно защото в мен има огромно количество ревност към жена му и едно недоверие към него.Казал е че ще се разведе защото иска да е с мен и брака му не е съвсем по любов, отколкото по задължение.Но в него има един страх от това да не се разделим след това.А аз не мога дори да дишам без него.Немога да го збравя и да искам защото работим заедно и...няма начин.Майка му доскоро незнаеше за нас и той трябваше да и каже но не го направи, при което реших да го направя аз.А тя реагира сякаш нищо не е станало, и поради факта че и с нея работим заедно ние дири се сближихме още повече.Сега обаче незнам какво да правя.Обичам го с цялото си същество и просто не мога дори да погледна друг с очи на жена.Той дори ми е първия и това ме кара да го обичам още повече и да не мога да се разделя с него.Били сме на моменти на ръба да се разделим но нищо.Нито той го иска нито аз.Незнам какво да правя.Той ми казва да изчакам и ще дойде момента да сме заеднол.Но колко ще трябва да чакам?Знам че не е с мен зареди секса защото дори това правим рядко.Обичам го и искам да бъда с него, но незнам има ли смисъл и дали да му вярвям!Страх ме е че заради дъщеря си (която е на 8м.) той ще остане с нея.Какво да правя?Само на 19 съм и вече се побърквам.Моля ви дайте ми съвет...
Обичам го страшно много.Искам да сам с него,но незнам има ли надежда.Има ли смисал да давам всичко от себе си заради него.В един момент всичко започна да се руши а аз искам да го сахраня.Може би нещо в работата го прдпени?Незнам,но ще се радвам да ми пишете и посаветвате.Рискувах всичко заради него но незнам дали си заслужава.Трябва ли да го обичам?Помогнете ми!
Ot dnes kamak shte sam az,kaji kak shte me naranish.Edno kopie tvoe,i ot men shte se boish.