.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: брошурри

Анастасия_
    Guest

брошурри

Эдравейте.Сори,че ви эанимавам с проблемите си,но искам да получа малко инфо.Та искам да се хвана да раэдавам рекламни брошурки,эабеляэвам напоследък по улиците доста млади хора го правят.Та ако някой е работил това нещо ,може ли да ми каже хкакво е эаплащането и как мога да се уредя...къде има фирми и т.н?П.С: На 16 години съм!
    Благодаря ви много

Като толкова много искаш, земи потърси! Има 100 такива теми, има гуугъл, има jobs.bg, ИМА КАКВО ЛИ НЕ!
    На който му се убива време...

има таква тема ползувай търсачка

Анастасия
    Guest
    Айде де моля ви даите ми малко инфо!Нищо не намерих

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Като толкова много искаш, земи потърси! Има 100 такива теми, има гуугъл, има jobs.bg, ИМА КАКВО ЛИ НЕ!
    Мислиш ли , че нещо има там ?! Нито в jobs.bg , нито в google има такава работа. Просто тези работи с брошурките стават с връзки.

Цитирай Първоначално написано от `BItCH`
    Мислиш ли , че нещо има там ?! Нито в jobs.bg , нито в google има такава работа. Просто тези работи с брошурките стават с връзки.
    Да бе - аз си намерих точно там работа с раздаване на брошурки И има УЖАСНО много Явно и ти толкова си търсил/а... все чакате връзки - еми чакайте си
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от `BItCH`
    Да бе - аз си намерих точно там работа с раздаване на брошурки И има УЖАСНО много Явно и ти толкова си търсил/а... все чакате връзки - еми чакайте си
    Може и да си прав за София. Но по черноморието нищо няма (навсякъде искат 18 , защото има много проверки) , а тука работата с брошури става единствено с познати. А авторката на темата да попита в някой офис на Мтел или Глобул .. иначе е 10 лв на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си