.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    RisingSun
    Guest

Momichetata koito haresvam me othvurlqt - help :)

S mn momicheta sym bil,no sym bil s tezi koito me haresvat i imat nqkakvi chyvstva,za da ne gi naranq,a tezi koito istinski ubicham i haresvam ne mi ubrashtat vnimanie,kakvo da pravq ?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    И в крайна сметка, след всичко, за да не нараниш другите, пре*бан си останал ти, а?! На първо място мисли за себе си Е, не да си няк'ъв супер непукист и да ги режеш, 'щото пак дотук ще стигнеш... Преценявай по-трезво

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    На първо място винаги трябва да постявяш себе си. Ако едно момиче не ти харесва изобщо не се занимавай с нея!

И ти какво си мислиш?Да караш все така... Щом искаш да те харесат гледай да ги впечатлиш с нещо.Ако не - чакай приятел

Знам какво е. Обаче помисли малко. Тези които ти харесваш - те теб не, а за които не ти пука толкова (поне в романтично отношение) - те харесват.

Това е парадокс на привличането. Колкото по-малко интерес показваш, толкова повече те обичат.

Приемай момичетата само като средство за забавление. Никакви чувства, никакви романси и "уж" приятелства. Знам че звучи дори нехуманно, но на привличането не му пука за хуманност.

Шегувай се с тях, прави каквото на теб ти харесва, никога нямай НУЖДА от момиче. Ако разговаряш с момиче което явно харесваш, представи си я без грим, с гадни дрехи - направи всичко за да не издаваш интерес.

Никога не се старай да впечатлиш жена (както ти писа {sweet4e}, ГРЕШНО Е).

Дано съм ти бил полезен и ме разбереш правилно.

shte se duverq na coolguy

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    И в крайна сметка, след всичко, за да не нараниш другите, пре*бан си останал ти, а?! На първо място мисли за себе си Е, не да си няк'ъв супер непукист и да ги режеш, 'щото пак дотук ще стигнеш... Преценявай по-трезво
    Не съм съгласна.Не трябва да бъдем егоисти!Все пак,ако не уважаваме другите как ще очакваме те да ни уважават!?По темата:може би все още не си срещнал подходящото момиче.Не спирай да я търсиш,защото който търси-намира

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е не ти ли се е случвало чувствата да са споделени? Никога ?
    Все някога ще се намери момиче, с което да не трябва да "мериш" кой кого повече харесва, защото ще си личи, че и двамата сте си луднали един по друг.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си