- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде на море с гаджето:)
Искаме да отидем с гаджето на море за няколко нощувки, но аз съм малка и баща ми иска първо да знае къде ще сме, за да ме пусне. Т.е. още преди да сме тръгнали да е уредено спането и иска да е сигурен, че няма да спим в общо легло - трябвало по две отделни![]()
![]()
![]()
И се чудим къде да сме - на някое по-евтино хотелче или бунгало, но къдееее???? Някой може ли да ми помогне (само да не е по южното черноморие). И да не е много скъпо, може и квартира.
Благодаря.
виж в нета в КИТЕН е много готино.няколко години по ред хоех там.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Девойката не иска да е по южното черморие,иначе подкрепям идеята ти.До авторкаа-ходи на Бяла.Един приятел се върна вчера от там,биле на бунгалоо и си е изкарал много добре.Колкото до леглата.........Първоначално написано от namina
-извини ме но ми стан смешно
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
тя пише че не иска по южно черноморие ти и викаш китен..Първоначално написано от namina
А ти до какви пари искаш да е нощувката..какви финансови възможности имаш ?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
На Обзор е доста приятно и спокойно, пък и квартирите не са скъпи.
Значи, потърси в гуугъл "Нощувки, квартири, " и тем подобни и хотелчетата може да ги потърсиш, и то ще ти излезнат страници с разни хотели и там каквото ти трябва и всеки хотел си има телефон, обаждаш се и питаш каквото те интересува.. в по-обикновените хотели цените са между 7-20лв нощувката.. може и да си резервирате стая, също може да накараш баща ти да се обади, за да е на 100% сигурен и така.
Във варна има нощувки и по 5 лева.И навсякъде се заплаща 2 легла задълже дори и да спите на 1...Ние с авера си наехме за по 7 лева на човек на вечер мн добра стая с телевизор и маси и тераса и хладилник с 2 легла като едното беше напаво двойно и ние разбира се спахме 2мата на него а другото го ползвахме за гардероб