.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Баща ми...

gotino_f
    Guest

Баща ми...

Хора, аз съм на почти 17 и имам много свободно време, особено сега през ваканцията. Обаче проблема е, че баща ми не иска да подпише, че е съгласен да работя. Майка е напълно съгласна. Работата е продавач в магазин за дрехи, само следобед и там работят 2 мой съученички и така ще сме заедно. Заплатата е много добра и така ще мога да си купувам неща и АКО ОСТАНАТ да помаг със сметките. Как да го убедя, че искам тази работа??? Той ми вика, че сме имали достатъчно пари и нямало смисъл да работя.

Guest
    Kaji mu 4e rabotata ne e za pari a da se razviva6 samo!Kaji 4e 6ti pomogne da smqta6 po dobre i po b1rzo!A p1k i da ne sku4ae6 prez vakanciqta!

Мега фен
    Град
    София
    Еми иэмисли там нещо...кажи му ,че искаш да полагаш усилия и сам да си иэкарваш малко допълнителни паре.Кажи му,че искаш да го улесниш...абе нещо такова.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Ssmo ne govori za pari i pomagane ! Kaji mu 4e trqbva da vidi6 kak sa izkarvat pari s pot na 4eloto da znae6 kak da gi har4i6
    tva trqq da pomogne ili ne6to ot toq roz
    posle da pi6i6 ko e stanalo

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ам,какво да те посъветвам.....говори с него и му кажи,че за теб е важно да бъдеш полезна.Кажи му,че така искаш едни вид да се докажеш.Колкото и добре да сте финансово,някой друг лев,припечелен от теб самата,едва ли ще ви бъде излишен.Айде успех и дано баща ти,да ти даде разрешението си,да започнеш работа.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Кажи му, че искаш да се занимаваш с нещо през ваканцията, а не да скучаеш. Също така, че искаш сама да изкарваш парите, които харчиш, че искаш да си по-самостоятелна.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

gotino_f
    Guest
    Благодаря ви страшно много! Дадох на баща ми да прочете темата и подобни теми за работещи тийнове. От Понеделник съм на работа

of izvinete me...neznam kakvo mi stava,...poludqvam...

честито!Надявам се да ти е приятно.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Вместо да се гордее, че дъщеря му проявявя интерес и не е мързел, той.. Разбирам те отлично, и аз съм ЗА индивидуалността. Много по добре се чуства човек като знае, че е независим И все пак говори с баща ти, че вече си голямо момиче и искаш да поемеш нещата в твои ръце.
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си