Здравейте,не мислих,че ще стигна до ук,но ето че се случи и на мен.Така на 15 години съм и еснта ще съм 9-ти клас.Уч в доста добро езиково училище,частно е.Завърших 8-ми клас с общ успех 5.57.Но за съжаление това не удовлетворява майка ми.За тази една година живота ми се промени много.Миналото лято по това врме се преместие в нов квартал,много по-близо до центра.За този 8-ми клас смених 2 училища-първия срок бях в държавно,втория в частно.Преди това не излизах толкова,често,нямах свой собствен компютър и т.н.Признавам си,че позагърбих ученито,но съм си дала дума,че от сен нещата ще се променят и ще стана ккавато бях преди.На всичкото отгоре илюбовни терзания преживях и всичките тези,обстоятелства се отразиха върху мен.Вече не мога да говоря нормално с родителите си,витаги се караме и си крещим.Рдко се засичаме у дома,защото те работят много и нямат време за мен.Имам ги само като материално тяло,,машина за пари,,.Много ми е кофти така те ми нямат доверие за елементарни неща.Например онзи ден ги попитах дали мога да отида на купон и те не малка си на 15 съм.Така ми се бяха вбесили,че и пари казах че ще спрат да ми дават.Това е общо взето,спирам да се оплаквам,за да не ви отекчавам,повече.Благодар на тези,които прочетоха темата ми.