Omruzna mi da stradam daje kogato sum shtastliva ne moga da buda napulno za6toto si mislq kakvo 6te se oburka prosto v momenta mi e tolkova gadno.Izlizam s edno mom4e koeto stra6no mnogo haresvam .. ilzizahme dulgo vreme be6e nqkakva zaigravka i v4era nai setne se celunahme tova be6e nai 6tasliviq moment kato se pribrah v nas se edno letqh nqmah turpenie da doide dnes..po4nah da se opravqm ot mnogo rano napravih si kosata obqlkoh se qko , grimirah se i sednah da 4akam da mi zvunne za da izleznem kakto se razbrahme na obed 4e 6te mi call... i kakvo sega predi malko mi zvani i mi kaza 4e bil izmoren i iskal da se pribere i da si legne predloji da sum idela v tqh i az kazah ee ne kak taka i posle pak povtori 4e bil izmoren i kazah emi hubavo dai da ne se vijdame togava i toi emi ok ytre oba4e ne moje da ne se vidime... prosto kakto mi govre6e i imah 4ustvotot 4e me luje za6toto i az sum lugala taka mom4eta `` umorena `` sum.. toi e 4ovek koito neprekusnato e navunka na lqvo na dqsno... prosto si bqh obe6tala da ne hlutvam tolkova mnogo po mom4e a az glupa4kata na puk na vsi4ko se vlubih , uvlqkoh i sega sedq sama v nas i slu6am zduhva6ti pesni s qkite drehi i qkata kosa ;( prosto ve4e nz kakvo da pravq ;(

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!