- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета сме,но не го обичам...
Значи имам си гадже от един месец но още от самото начало не го харесвах а още по малко пък да го обичам.Сега той ми каза че е луд по мен а аз не изпитвам нищо към него.Кажете ми какво да правя:да го зарежа или да продължавам да се преструвам?![]()
Остави го,защото така,той си мисли,че ти го обичаш и му е хубаво,а всъщност ти не го обичаш,но седиш с него заради любовта му.Ако разбере,ще се почувства много унизен.По добре го остави.
Според мен не трябва да го лъжеш...по някакъв,ако решиш,по-мек начин трябва да му признаеш...че просто не изпитваш нищо към него от самото начало на връзката ви...макар,че е тъпа идея да приемеш да ходите без да имаш чувства...но си пред свършен факт...така,че най-добре му признай,но внимавай,защото ако наистина е луд по тебе,както той казва,е раним и ще му стане достатъчно гадно...затова се опитай да му го поднесеш по-деликатно...Успех!
Не го лъжи и не измъчвай себе си поговорете и му кажи че за теб няма смисъл.. а и недей да продължаваш да се преструваш,защото щом казва че е луд по теб ще продължи да се привързва още повече към тебуспех
И аз съм на това мнение.Няма смисъм да лъжеш момчето.Имам и един въпрос защо си тръгнала щом както казваш ти не си го харесвала от самото начало!?! Няма смисъл...или може би има,а аз не го схващамПървоначално написано от IcE`GirL
![]()
![]()
![]()
mi trygnax s nego ot sajylenie kato si mislex 4e nqma da e seriozno a pyk to ko se okaza...![]()
Здравей!Няма защо да го лъжеш и да се преструваш,излишно се наранявате.Признай му истината и по-добре се разделете,щом не го обичаш,даже харесваш!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Мила,никога няма да знаеш какво ще се случи! Разбирам те,че си рещила от съжаление,защото и аз бях поставена в тази ситуация но за щастие е на мен и на момчето поразсъждавах без да бързам и му обясних всичко. Сега факта,че си спестила обяснението преди ти се връща двойно.Преди можеше да му кажеш и да се заминаш(така да се каже).Сега проблема е много по-ужасен-ти си била с него и няма да можеш ей така да изчезнеш от живота муИма и друг варянт-да се опиташ да го обикнеш.Да намериш негови качества,които и харесват и т.н. УСПЕХ!
Зарежи го. Не си заслужава да се преструваш. Така ще се измъчваш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Не е трябвало вообще да тръгваш с него дори от съжаление,защото това е най-голямото унижение за едно момче.Опитай се по най-деликатния начин да му кажеш,че нямаш чувства към него,така че да го нараниш възможно най-малко.
Успех![]()
mi i az moq ne go obi4am... toi go znae tova i kaza 4e shte se postarae da ne e takaaz na tvoe mqsto bih govorila s nego... kaji mu 4e ne go obi4ash ii toi da si re6i kakvo iska da pravite
no ako ti e protiven i gaden i izobshto ne go haresvash togava go otrqzvai ii da ne ti puka..
![]()
Ти си поредната курва, която си играе с мъжките чувства.
Първоначално написано от Ето, че и аз съм тук
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
чувствата на слепите мъже..Първоначално написано от _SL_
Само леко уточнение
Light The Universe
явно е добра актрисаПървоначално написано от Valar
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тфа да тръгнеш с момче от съжаление е супер тъпо.. дееба излагацията си чесно... недей да го праиш никога поече ;] а тоя пич го зарязвай, шото ако земе да полудее още поече по теб, после ше му е дфойно по шит, пък и не те заслужава така като глеамае..
![]()
~!1912!~
Просто да добавя - няма такова нещо като момиче да съжалява момче. При жените това са чисто и просто курвенски игрички, които ги забавляват за сметка на мъжките чувства.Първоначално написано от _SL_
Авторката - замисляла ли си се, че точно ти си за съжаление, защо мозъка ти е в дефицит. Ама за жалост за това лек няма, чадо.
TI PROSTA LI si ma ? kak shte trugnesh s chovek koito dori ne harresvash..![]()
![]()
SEGA Samo shte go naranish i na teb shte ti stane gadno zaradi tova che toi strada...13 GODISHNA PROSTA HLAPACHKA
![]()
![]()
Кажи му да си намери приятел, който да му обясни, че на момиче след толкова малко време не трябва да се прибързва с такива пруказки![]()