emo-tata sa s pravi kosi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
i az iskam pri4eska v stil EMO no i moita kosa e kudrava. i to ne 4upliva a mn mn mn kudrava i s edni ujasni kadrici... i zatova nqmam briton a mn iskam. kvo da pravq?
stefito_pz
nqkoe EMO da si dade skypa 4e iskam da pitam ne6to
stefito_pz
Емотата са си грозни с прави коси,а представям си къв ужас ще е ако са с къдрава.![]()
Аз УбИчЪм ЕмУтАтА,,Те Съ МнОгУ КрАсИвИ...Аз СъМ ЕмУуУ ГъЪРл,ХауС МаЦкЪъ И ПоПфОлК пРиНЦеСъЪ![]()
Нищо не разбирате! Истинските емо-та са с 0 номер!![]()
какво има6 предвит с 0 номер
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Имам предвид, че стандартната емо прическа е 0 номер. И нищо чудно - емо-то е разклонение на хардкор сцената. Новите МТВ звезди са педалски изцепки, това никога не е било и няма да бъде емо. Това е гей-попПървоначално написано от teddka-majoretka
![]()
Поздрави
Не ме вземайте за....и аз не знам за какво, но някой може ли да ми обясни какво точно е емо? Някой ведъж ми обясни, че емо бил човек,които като се депресира си реже венитеама... Та някой ако ми обясни много ще се радвам. Преди 3-4г. бях луда метълка,обличах се в черно,черен грим,гривни до лактите,музиката до дупка,не ме интересуваше нищо..абе изобщо
.Сега като се сетя..не мога пак да се обличам така
И забелязвам че като че ли емо стилът взима по малко от пънка, метъла и др..и малко не ми харесва това. Така ли е?
![]()
емо - емоционално малтретиран олигофрен \/
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
emo emo emomen ne me kefi toq stil mn e
a ima i dr takiva temi4ki v foruma potarsi i6te vidi6 primerni pri4eski
Уаааау!Верно ли!Представям си те къв идиот си...Първоначално написано от gery_berry
xaxaxaxaxaПървоначално написано от extreme_
dam tva 6te e ne6to interesno
Ami moje da q izpravi6 primernymoje da se posuvetva6 s nqkoi vrizior
[/img]
И мене ме дразни това,че взимат и от пънка..Ебала съм ги в депресираните боклуци..Ужасни сааааа.а.а..а.а.а.а.а.....Да ходят някъде да се давят в бритоните си и да слушат Panic at the Disco..АЙййдйейеййейе...
![]()
![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
ААаа къдрава коса![]()
Обичам къдравки....ама много много къдрави,с дълги коси и супер яки лъскави къдрици...хехе
Не си прай емо прическа,тъпо е...а и основното в тая прическа е май бритона-дълъг и настрани и прав....как ше стане според тебе...освен да я изправяш постоянно....
лол![]()
ами нз фърлихте ме в тъча ... особено с мелеза ..
а за правите коси => миии или с къдрава или си я изправяш секи божи ден![]()
ама както си искате де горете си ги !(не че аз не се изправям но не секи ден) \/ няма после аз да съм без коса..
за пресите -> Braun; Philips; Babyliss
[size=24][/size
az sm sus chupliva kosa i si izpravqm samo pritona i kosata mi e mnogo hubawa ne sm postrigana tip emo no kosata mi e kato 6apka otgore i mnogo hubawo sedi iztuniha mi q i sega e mnogo hubawo..mani ne se izlagai da si emo ne na vseki mu otiwa samo na horata s golemi chela![]()
![]()
![]()
Офф вие като видите някой който е написал тема за ЕМО веднага тръгвате го нападате и да му се подигравате !Всеки си избира какъв да бъде!пфф
А до авторката...щом си с къдрава коса по добре не се прави емоо...ще ти отнема много време да се изправяш и от толкова пресии...моята коса където е права и се изправям 1 път в месеца е станала на нищо вече.
DoN't LeT tHeM sAy YoU aInT bEaUtIfUl, ThEy CaN aLL gEt FUCKED, jUsT sTaY tRuE t0 y0u...~!!!
абее ейй като почнете тейй..мн ми харесва стила ама не съм Имо и не искам да бъда!..wha..th..f..?! кво искате да сте с фешън прически ама не да сте Имо за да не ви мразят?!..съжалявам че съм толкова грубаАа..а иначе..друг начин освен да се изправяш няма...![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!