- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето как да изчислите процента мазнина в тялото ви
http://lubomirivanov.com/1322#comment-294
Ако искате го изчислете.Нормалната стойност е между 17-24 %.Моят е 15 %, но това е защото тренирам![]()
Аз не съм добра със сметките дори и с калкулатор, пък и съм нахална, затова ще накарам някой да ми сметне.![]()
![]()
![]()
Висока съм 1,70.
Талията ми е 70 см.
Ханшът е 93.
Тежа 53 кг.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да са похваля в нормите съм въпреки че някак си ме съмнява тая формула тъй като има хора които са си тренирали с години във фитнеса и примерно ако тои си е напрайл коремчето да си е стегнато оба4е е по широк от тук следва че и обиколката на талията ще е по голяма ( пример: културистите са си широчки така да го кажа) в такъв случай можем ли да кажем че % мазнини му е голям
![]()
16.95Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
най-точно се мери с калипер, в повечето добри фитнес зали го има. не бих казала, че тук стойностите са супер точни.
Ебати чепа и без тва съм зле по математика ама много искам да разбера колко процента мазнина имам. Някой да помага)))
ръст:174 см
ханш:86 см
талия:60 см
тегло:52 кг
???
Running is my drug and I am overdosed ..
9,4 %
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
9.34Първоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
Уоу зимата ме изчисляваха на спортния диспансер 10 цяло и нещо .. о свалила съм)))))))))) радвам се ))))))
А и мерси за изчисленията))
Тии и без това си перфектнаПървоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
не, че се заяждам ама ти в една др тема беше писала, че имаш талия 70 хахПървоначално написано от DarkKisss
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
То може тези изчисления да не са много точниПървоначално написано от Bianca
Виждала съм твои снимки в други теми-много си си добре даже![]()
Спокойно не се впрягай.С дарккис никой не може да се сравняваПървоначално написано от Bianca
а лаззза определено не тряа да ти е критерий.Пък и не е болка за умиране- просто започни да спортуваш.
Бате тва че аз съм слаботелесна и си правя мускули, не значи че ти не си в нормата ти си баш в перфектната среда мога да ти кажа)))Първоначално написано от Bianca
н съм, невъзможно е сещаш се тя никога не е била 70 дори когато нямах плочкиПървоначално написано от pinki
бъркаш ме
![]()
Е, да, ама и LittleLady е 11 цяло и нещо, авторката е 15, само аз съм ебати изтърсакът.![]()
Cпоко бе менПървоначално написано от Bianca
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
бате
тая тема прекалено голям успех
явно още се вързвате на глупости
бе правих сметки дъра бъра и пак стигнах до заключението, че не ме бива в математиката![]()
Накрая се получи нещо около 7 ама съм почти 100% сигурна, че е грешно
така, че и аз ще се направя на нахална с надеждата някой да ми помогне със сметките
![]()
Ръст : 166
Ханш : 84
Талия : 56
Килограми : 43