pogledni se tebe i togawa govori |-(Първоначално написано от Зайо*Байо
ами и аз съм със къдрава коса ии...това е положението няма емо прическа![]()
To infinity and beyond.
амии какво да ти кажа..аз съм фенка на сийнчетата..ама то в прическите разлика няма почти,така че...ами и аз имам същия проблем косата ми е много къдрева ама наистина много..но аз се изправям веднъж в седмицата и ми държи до следващото измиване..и става иделно права
а ако не искаш всеки ден да се изправяш моят съвет е:
пусни си дълга коса до кръста за да натежи и да се разлеят къдриците!
Изтани я ако е обемна,направи си 3 пласта,като най-късия да е малко над врата,защото иначе щи стане много хвърчащо! Най-долния ти пласт кажи да ти го направят така:
кичурите,които са в най-дясната част и в най-лявата да бадат с 2 до 5 сантиметра (това по твои избор)по-къси от кичура в средата,който трябва да е на черта..по този начин ще постигнеш ефекта на ''обърната дъга''
След това си направи на най-долния пласт от едната страна примерно един лилав,един розов и един черен кичур кичур,а от другата един син,един цикламен и пак един чирин кичур(кичурите са съобразени с кестеняв цвят коса) така нататъка..стигаме до бретона...направи си дълъг пластов бретон (бретона обаче ще трябва да го правиш идеално прав) и на крайчетата на пластовити му сложи малко синьо!! Това е от мен!
Присмиват ти се,че си различен???Присмивай им се,че са еднакви!!!
Второто..Първоначално написано от [Lucifer
![]()
Иначе само ена дума.. ПРЕСА !!!![]()
Стара тема