.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Koi Da izbera?

Koi Da izbera?

Zna4i az s1m vlubena v dve mom4eta oba4e nz koi to4no iskam ! Prosto se nujdaq i ot dvamata za6toto te sa p1lni protivopolojnosti ediniq vinagi ti kazva tova koeto iska6 da 4ue6 moje6 da mu spodeli6 vs a p1k drugiq e lo6o mom4e takova s koeto ti e super zabavno iu mn rpiqtno dori da s1m mu obidena za ne6to go jelaq o6te i o6te ... V1prosa e 4e nz koi da izbera za6toto iskam i dvamata PLS pomognete mi

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Vliubena v dvbe mom4eta kato ponqtie mi zvu4i nevuzmojno.Pyrvo se zamisli kakvo 4uvstva6 izqsni 4uvstvata si.Po4ti sigurna sum 4e vse kum ediniq trqbva da ima6 istinski 4uvstva a s drugiq prosto da ti e zabavno.No ima i variqnt i dvamata da sa ti mnogo skypi no ni6to drugo.Nai-dobre 1-vo proberi v tylkoven re4nik kakvo ozna4ava dumata liubov!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Реши от какво/кой се нуждаеш повече - от такъв, който да те разбира и да ти е слушател, или пък от някой, който да те забавлява постоянно (което обаче в никакъв случай не изключва и той да те разбира, както и първия )

nqma nachin da si vliubena i v dvamata,da te kefqt moje bi no chak taka...i vse nqkoi ot tqh obichash poveche!!! pomisli si...kakto kazaha predi men reshi ot koi poveche se nyjdaesh...ne e trydno!!!!!
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Naprotiv trudno e i to mn mn p1ti s1m se opitvala da napravq tova keoto kazvate no prosto ne stava taka kogato s1m s ediniq iskam drugiq i obratnoto ....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Първо прави разлика между влюбена и привлечена..тогава говори кой да избираш
    Това си е твой избор защо ние да го правим.Този който искаш повече и има повече плюсове него избери!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Terra incognita!
    Здравей,KuKli4kAta_14!Изказванет ти,че си влюбена в две напълно противоположни по характери момчета,звучи много озадачаващо и дори нереално!Някак невъзможно е това!Те са толкова различни!Ако чуствата са истински(а не просто увлечение),то те определено са насочени само към едно от момчетата!Изясни си сама на себе си вълненията си и тогава дано успееш да избереш един от двамата!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    втория. струва ми се, че с него имаш по-голямо физическо привличане. ако избереш първия, струва ми се, че ще го зарежеш много скоро с думите "ти си страхотен човек. проблемът е в мен." просто защото май го възприемаш по-скоро като приятел... или той е велик манипулатор, който успява да поддържа такава откровена ПСИХОЛОГИЧЕСКА връзка с момиче без да се превърне в поредната й носна кърпичка...

Guest
    izberi 2riq.vajno e zabavlenieto p1k i toi sig sato moje da e kato 1viq stiga da poiska

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Неммм.. не си влюбена в нито един от тях.. Не можеш да бъдеш влюбена в двама.. Просто и двамата те привличат много и не можеш да избереш.. Незнам.. помисли си какво чувстваш и към двамата и как би се чувствала с всеки един от тях.. реши с кой би се чувствала по-добре и би излезнало нещо
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Пловдив
    Това твоето не е любов а сексуален апетит, оправи ги и двамата и ще си доволна.Големи тъпотии пиша днес обаче

az sum i 2te v 1 , ako iska6 izberi men btw spored men s 1viq 6ti e po dobre ;]]]]]

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Първият нищо не ти пречи да си го имаш просто за приятел.. пак ще ти е полезен Но с вторият определено би могла да преживееш доста неща.. най-вероятно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    И аз бях така.Колебаех се между двама.Избрах единият но го загубих след няколко дена ,а другия вече не ми обръщаше внимание.Според мен каквото и да правиш и да избереш ,винаги ще си прецакана.Все пак избираш между двама Това рядко се случва
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    хора.... ВЛюБЕНА СЪМ ВЪВ СИчКИ МОМчЕТА....КАЖЕТЕ КОЙ ДА ИЗБЕРА...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    НИкой не избирай.Щом се колебаеш между двама по-добре да не си с нито еидн от тях.Задръж ги като приятели до теб и си намери друг, за който да си сигурна че искаш да си с него,а не да се питаш този или онзи
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

:)

ami mila napulno te razbiram za6toto naskoro i az trqbva6e da izbiram mejdu dve mom4eta e o6te ne sam re6ila no pone znam ve4e koi pove4e iskam.ta po temata sum suglana s pove4eto 4e purviqt mai 6ti e po polezen kato priqtel a ot vtoriq moje6 da iska6 pove4e... uspeh s izbora!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

MOQ PROBLEM E S16TIQ V MOMENTA SAM VLUBENA V DVE MOM4ETA ZA VTOROTO NE SAM SIGURNA MOJE BI SAMO SE ZALAGVAM NOOO NEZNAM KAK DA GO NAREKA PONEJE I PRI MEN 1VOTO E MN NEKFO DIVO PO ZABAVNO A VTOROTO [ KAM KOETO MISLQ 4E IMAM NQKFI 4UVSTVA ] E PO SPOKOINO PRAVI SE NA INTERESEN NOO NE BLISTI KATO DRUHGIQ V MOMENTA I AS NEZNAM KAKVO DA PRAVQ A TRQBVA DA IZBERA EDIN OT TQH !!!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    антична тема, и латиница.

катинар.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си