- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бях глупаво лапенце
Наистина бях глупаво лапенце.
Вече не съм.
Тази тема никой няма да знае каква е! МУАХАХАХАХАХА!
Защо се чувстваш едва ли не по-нисша от него, затова, че не си правила секс преди?
Това не е ревност... завист е...
Първоначално написано от cherinka
Сега се замислих... И май наистина си права. Много ти благодаря...![]()
това е адски глупаво...не можеш да очакваш той да е нямал други преди теб, а секса е неизменна част от една връзка, особено ако Момчето е по-голямо от теб, не постъпвай детински, за да не съжаляваш после...Да не би да те е страх, че той има повече опит от теб и има с коя да те сравни, а ти не? Това е напълно безсмислено.
"Ревност е егоцентризъм, да се самоприживееш като единствен и уникален, да навлезеш в личното пространство на любимия и да се опиташ да присвоиш неговата свобода."
Хубав цитат е това, помисли малко върху него...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Човече 1...това не е ревност ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Каквото и да направиш неможеш да промениш нещата. Спал е - минало време, а знаеш че то неможе да се променя, освен във филмите. Такаче няма какво да гризеш нокти и да ти побхеляват косите. Ако го обичаш трябва да свикнеш с факта.
Първоначално написано от BigFakeSmile
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз тази "неизменна част" съм я пропуснала с по - голямото момче от мен и в предишната ми сериозна връзка и в сегашната .. ии не съжалявам ако трябва да съм честна!Страх от това да я сравни с някоя друга .. нима повечето жени не се страхуват точно от това, защото не веднъж са ставали свидетели и потърпевши? пф ..
Към авторката .. по - скоро е страх от това да не го загубиш, а не от това да не "навлезеш в личното му пространство .. да се опиташ да присвоиш неговата свобода" ..Нормално е да не искаш да свършва вашата приказка, но понеже ти се струва твърде хубаво, за да е истина и за това малко или много се е породил този страх у теб .. аз не виждам нищо глупаво в това .. е да не е хубаво, но определено няма да помогнат упреците ..
Няма нищо лошо в това да искаш да си "единствена и уникална" за него, защото точно това те прави различна от всички останали ..
Как да го преодолееш? .. иска ми се да ти кажа "опитай се не е трудно", но не мога .. мога само да ти напиша "опитай и всеки път когато усетиш ревност или страх го наречи се сещай за това колко хубаво ви е заедно и в крайна сметка как няма особено голяма полза от това да се здърпвате макар и за такива малки неща" .. успех!![]()
Не може винаги да чакаш момчето, с което ще имате еднаква бройка сексуални партньори. Щом наистина се разбирате и всичко е като в приказка, опитай се да преглътнеш тази твоя "ревност". Нищо няма да промениш, като изключим, че има шанс да развалиш връзката ви.
мдам, безотказна логика. миналите неща са си минали, както и емоциите, свързани с тях.Първоначално написано от ef4etyYy
ти си му в настоящето и ти си наред; другите просто си бледнеят. (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хилари, каква е тази насмешка, с която коментираш отговора ми?
Знаем, че в твоите връзки секса не участва, добре, не го налагай на всички, имах предвид за порастнали хора, със здрав разум. Не разбирам какво нормално намираш в това да ревнува (да се дразни), че той е имал други преди нея, аз бих се радвала. От голямо значение е момчето, което ще отнеме девствеността ти да има опит и да знае какво прави, лично мнение.![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Веднъж щом те отворят, сексът си е важен във връзката. Допреди това е нормално да си мислиш, че може да има истинска любов без секс.
А по темата. И аз съм ревнувала от предишните, които е докосвал и с които е правил секс. С времето минава. И наистина - важното е, че сега е с теб![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last