.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Бях глупаво лапенце

Наистина бях глупаво лапенце.
    Вече не съм.
    Тази тема никой няма да знае каква е! МУАХАХАХАХАХА!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Защо се чувстваш едва ли не по-нисша от него, затова, че не си правила секс преди?
    Това не е ревност... завист е...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Защо се чувстваш едва ли не по-нисша от него, затова, че не си правила секс преди?

Сега се замислих... И май наистина си права. Много ти благодаря...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    това е адски глупаво...не можеш да очакваш той да е нямал други преди теб, а секса е неизменна част от една връзка, особено ако Момчето е по-голямо от теб, не постъпвай детински, за да не съжаляваш после...Да не би да те е страх, че той има повече опит от теб и има с коя да те сравни, а ти не? Това е напълно безсмислено.
    "Ревност е егоцентризъм, да се самоприживееш като единствен и уникален, да навлезеш в личното пространство на любимия и да се опиташ да присвоиш неговата свобода."
    Хубав цитат е това, помисли малко върху него...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен
    Град
    <3
    Човече 1...това не е ревност ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Каквото и да направиш неможеш да промениш нещата. Спал е - минало време, а знаеш че то неможе да се променя, освен във филмите. Такаче няма какво да гризеш нокти и да ти побхеляват косите. Ако го обичаш трябва да свикнеш с факта.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    това е адски глупаво...не можеш да очакваш той да е нямал други преди теб, а секса е неизменна част от една връзка, особено ако Момчето е по-голямо от теб, не постъпвай детински, за да не съжаляваш после...Да не би да те е страх, че той има повече опит от теб и има с коя да те сравни, а ти не? Това е напълно безсмислено.
    "Ревност е егоцентризъм, да се самоприживееш като единствен и уникален, да навлезеш в личното пространство на любимия и да се опиташ да присвоиш неговата свобода."
    Хубав цитат е това, помисли малко върху него...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз тази "неизменна част" съм я пропуснала с по - голямото момче от мен и в предишната ми сериозна връзка и в сегашната .. ии не съжалявам ако трябва да съм честна! Страх от това да я сравни с някоя друга .. нима повечето жени не се страхуват точно от това, защото не веднъж са ставали свидетели и потърпевши? пф ..

Към авторката .. по - скоро е страх от това да не го загубиш, а не от това да не "навлезеш в личното му пространство .. да се опиташ да присвоиш неговата свобода" .. Нормално е да не искаш да свършва вашата приказка, но понеже ти се струва твърде хубаво, за да е истина и за това малко или много се е породил този страх у теб .. аз не виждам нищо глупаво в това .. е да не е хубаво, но определено няма да помогнат упреците .. Няма нищо лошо в това да искаш да си "единствена и уникална" за него, защото точно това те прави различна от всички останали ..
    Как да го преодолееш? .. иска ми се да ти кажа "опитай се не е трудно", но не мога .. мога само да ти напиша "опитай и всеки път когато усетиш ревност или страх го наречи се сещай за това колко хубаво ви е заедно и в крайна сметка как няма особено голяма полза от това да се здърпвате макар и за такива малки неща" .. успех!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не може винаги да чакаш момчето, с което ще имате еднаква бройка сексуални партньори. Щом наистина се разбирате и всичко е като в приказка, опитай се да преглътнеш тази твоя "ревност". Нищо няма да промениш, като изключим, че има шанс да развалиш връзката ви.

Град
    Sофiiя City xD
    да не ти пука за предишните с които е спал, нали сега е с теб и спи с теб и обича теб!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    да не ти пука за предишните с които е спал, нали сега е с теб и спи с теб и обича теб!
    мдам, безотказна логика. миналите неща са си минали, както и емоциите, свързани с тях.

ти си му в настоящето и ти си наред; другите просто си бледнеят. (:
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Хилари, каква е тази насмешка, с която коментираш отговора ми?
    Знаем, че в твоите връзки секса не участва, добре, не го налагай на всички, имах предвид за порастнали хора, със здрав разум. Не разбирам какво нормално намираш в това да ревнува (да се дразни), че той е имал други преди нея, аз бих се радвала. От голямо значение е момчето, което ще отнеме девствеността ти да има опит и да знае какво прави, лично мнение.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Веднъж щом те отворят, сексът си е важен във връзката. Допреди това е нормално да си мислиш, че може да има истинска любов без секс.

А по темата. И аз съм ревнувала от предишните, които е докосвал и с които е правил секс. С времето минава. И наистина - важното е, че сега е с теб
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    имах предвид за порастнали хора, със здрав разум.
    извинявай, но за моите скромни близо 18 години не смятам, че бих се причислила към малките деца .. За сега все още не съм и изперкала .. същото се отнася и за момчето до мен, който даже е по - голям с 3 години ..

Не разбирам какво нормално намираш в това да ревнува (да се дразни), че той е имал други преди нея, аз бих се радвала.
    Пак казвам .. ревност малко вероятно! По - скоро страх от това да не бъде сравнявана, дори и заменена .. просто си има хора и хора това е .. аз не казвам, че е хубаво даже е доста лошо, защото много връзки се провалят заради това нещо, но в крайна сметка човешко е .. има много по - големи прегрешения от това..

От голямо значение е момчето, което ще отнеме девствеността ти да има опит и да знае какво прави, лично мнение.
    тук няма как да споря .. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си