Здравейте.. знам ,че всичко което ще напиша е сложно и може би налудничево,но вече неиздържам.. Имах си прител бяхме заедно 3 години,в които бяхме неразделни правехме всичко заедно и много се обичахме.. но постепенно с времето чувствата ми започнаха да изстиват.. и тогава се появи той.. прекарахме 3 неразделни дни пред компютъра говорейки по скайп.. неможех да се отлепя и за секунда от компа дори да ям не ходех.. подяволите имахме толкова общи неща толкова теми,за които да разговаряме без да спираме.. и ето проблема той е от друг град.. обаче след тези дни прекарани в разговори аз събрах смелост и се разделих с приятеля си .. просто неможех повече да съм с този човек по навик.. новото момче запълваше цялото ми време нямах време за нищо.. просто той беше толкова съвършен за мен момчето което винаги съм искала.. дойде времето и да се видим и естественно нещата се объркваха няколко пъти съдбата се подигра с нас първо обърка неговото пътуване след това моето и след това започнаха и споровете които ме съсипваха.. защото започнах да се чувствам странно момчето Мечта беше единственното нещо което ме вълнуваше ден и нощ..приятелят ми обаче с когото се разделих не ме остави продължава да ми се обажда.. да идва в къщи .. незнам просто немога да му кажа НЕ..но когато е тук дори тогава неизпитвам нищо имам чувството,че го използвам.. а същевременно отношението ми с момчето Мечта...станаха по студени незнам чувставам се като влюбена хлапачка толкова глупава.. просто знам че е невъзможно да се влюбиш по скайп просто незнам как да опиша това което чувствам..

Незнам не търсех отговор наа нещо просто неиздържах вече..