zdraveite imam edin vypros i iskam da go spodelq i da mi kajete mnenieto si za tova. Slucheqt e sledniq: Hodih 2 godini s endo momche i nqkade predi mesec / dva se razdelihme. Nikoga ne sym bila ot onezi revlivi momichencer kadeto plachat za vsqko momche nito pyk nqkoga mi e pukalo za momche no tozi pyt stana taka che mi beshe adski trydno da go vyzpriema.Bih se razplakala ama nqmah sili i ne namirah smisal kato nqmashe da si go vyrna sys sylzi i s molene nito pak ako si bqh narqzala venite ..tova go bqh izkluchila za tova pyk bqh reshila da mu byda priqtelka i si misleh che taka s vremeto shte svikna da sym samo tova i nishty poveche i che shte go zabravq.Da ama ne! Az prodyljavam da mislq za nego vypreki che vodq napylno normalen jivot kato izlizam s drugi momcheta zabavlqvams e i taka natataka az vse pak mislq oshet za nego. Ponqkoga daje stavam ujasna kogato momche me celune i az se setq za bifshiq si.Onzi den edna fr-ka mi kaza che mn se haresfat i t.n. i me pita dali imam neshty protif tova i az estestvenno kazah che te sa svobodni i mogat da pravqt kakvoto si iskat i da ne se prietsnqva ot men i che shet se radvam da gi vidq shtaslivi. I da az shet se radavm ako sa shtaslivi samo da ne bqh razbrala che dogodina shet uchim s momcheto v edno daskalo i che shet go vijdam vseki den taka shte mi qdski trydno da go zabravq ... kakvo da pravq kak da zabravq tova prokleto momche . I az sym chovek i az iskam da sym shtasliva a ne samo edin da mi e f glavata malka sym oshet da se zadylbochavam taka...chak mi e typo che stava tolkova ligavo ..kajete kak moga da go zabravq ?