.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    sweet_boy_sexy
    Guest

Предложение

Аз искам да предложа на едно моми4е да си станем гаджета. Как да и го кажа?

Град
    Пловдив
    С езика на тялото :P

Re: Предложение

Цитирай Първоначално написано от sweet_boy_sexy
    Ти: Много те харесвам.
    тя: и аз
    ти: айде да тръгнем
    тя: Окей-сам ли го измисли?
    ти: не, питах във форума.
    тя: ама как бее - там има 1000 такива теми, защо си пуснал още една?!?????
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

С устата чрез думи.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ти: Много те харесвам.
    тя: и аз
    ти: айде да тръгнем
    тя: Окей-сам ли го измисли?
    ти: не, питах във форума.
    тя: ама как бее - там има 1000 такива теми, защо си пуснал още една?!?????
    xhaxxhaxha ybi vojda s toq dialog!!!...ne che neshty ama kvo ti prechi da idesh i da si i go kajesh...vqrno nqma da q vpechatlish tolkova kolko ako idesh s golqm byket cvetq kytiq ot liubimite i bonboni i q pomolish da hodite...ama vse pak ne si tragnal da se jenish za neq nali?!...prosto pokani da izlezete i i go kaji...nqma nishty slojno!!! \/
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Град
    Terra incognita!
    Здравей,sweet_boy_sexy!Напрежение то е голямо,трудно е!Но трябва да признаеш чувствата си пред нея и да се вслушаш в отговора й!Можете да излезете на разходка и след това,седнали на някоя пейка,да направиш признанията си!Ще е много романтично и приятно!Успех!Обръщам се към останалите,които са си дали мнението,няма нужда да се подигравате на изказванията на хората!Всеки има различни проблеми!Ако няма какво да кажете,по-добре не пишете!Ако не можете да говорите,можете да мълчите!Глупаво и жалко е да се правите на интересни,като използвате чуждите терзания!Дано сте се посмяли,защото на мен определено ми беше смешно жалкото ви състояние!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

еми излезте некъде и й го кажи, или ако те е срам.. й го намекни, накарай я да разбере, че имаш некфи чуфстфа.. само не спичай, важното е лаф да има ае успех
    ~!1912!~

Показвай!
    Не казвай!
    Light The Universe

Ами ако ти е трудно да и го кажеш,по-добре да й го покажеш.Излизате на кафе,разходка или т.н. и като останете сами съвсем небрежно направи опит да я целунеш,но ако се дърпа не настоявай.Така ще разбереш сам дали тя иска да има нещо между вас Но преди това и покажи с действия, че те интересува (прави и комплименти, прегръщай я от време на време..) \/
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Супер фен Аватара на rakiQ
    тия обясняваници вече са смотани

просто направи така че да седне колкото се може по близо до теб или ти до нея
    и нешо слади1ко и кажи от сорта на "мн си сладинка" или нешо такова и ако ти се усмихне или нз кфо там
    я целуни ама не я награбвай и не я стискай (преди тожа си измий зъбите ,дъвчи дъвки и тн)

lorena
    Guest
    haha ....."Iskash li da si stanem gadjeta?"-SAMO TOVA NE KAZVAI!!!tova go pravqt v treti klas....prosto q celuni

кметицата:)
    Guest
    Ми последното момче, което искаше да ходи с мен го направи много романтично.
    Излязохме на разходка извън града в една горичка и той постоянно ми обясняваше че му е много приятна моята компания и че с хора, които не са му приятни не прекарва толкова време. По едно време заваля и се скрихме под една върба. Заговорихме се нещо за това колко ни е хубаво заедно и той ми каза: "Знаеш ли, нещо ме мъчи!" аз го попитах какво, а той леко притеснен ме погледна право в очите и ми каза: "Много искам да разбера какъв е вкуса на устните ти! Вчера също много ми се искаше, но днес ми се иска още повече! Стоя си у дома и си мисля как ако си до мен ще те нацелувам цялата, но когато те видя смелостта ми отива в чорапите!". Тогава аз му казах че има разрешението ми да опита вкуса на устните ми когато си пожелае. Той ме накара да си затворя очите и ме целуна съвсем лекичко. Само с устни. Никога няма да забравя този момент. Ако искаш да впечатлиш момичето измисли нещо подобно

Guest
    Кажи и,че имаш силикон в устните и я питай иска ли да провери дали е истина

темата е вече на месец да се надяваме че авторът или и е предложил или я е забравил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си