- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли, че любовта трае 3 години?
Споделете мнения и интересни случки? pls.................![]()
Вярно е че това нещо любов не съществува. :0 Шегувам се. Незнам точно колко трае но знам, че вечна любов няма!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Глупости..как ще да трае 3 години.
дано не..няма начин
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
koi go izchisli?!!!!!!!!
по списанията много често се среща![]()
Абе и на мен една фр ми каза,че любовта траела три години,но аз не вярвам! Че как са го изчислили?!? То това си е строго индивидуално ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Lake_bodom
Разбиваш много момичешки мечти в момента !![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Що за глупост..как го изчислиха хахахха
абе, любовта не може да трае определено време, нито е вечна, нито е за ден два
то всеки я приема като различно, аз лично смятам, че ако намериш твоя човек ще трае вечно, докато не ви раздели смъртта
kъDe e LюБoBTa? kъDe ce uzGuБu Tq? uLu Moje Бu ce kPue!? cuGypHo ce kpue zaD Hqkoй ъGъL, Ho kak Da q HaMepq, uckaM Tu Da Mu пoMoGHe6, za Da cMe zaeDHo oTHoBo
zavisi... ako vqrvash zna4i q ima ako ne... nqma qaz li4no ne vqrvam v neq...
![]()
Tova go 4yvam za pyrvi pytLiybovta moje i da prodylji i 20 godini, nqma nikakvo zna4enie, kolko godini sa minali... 6tom im priqtelstvo, trypka i strast!
Be FREE!!! And feel the love...
Напълно съгласна съм.Има толкова различни хора,различно мислещи,чувстващи и всеки определя колко ще трае любовта.Зависи от много неща.Може и по-кратко,и по-дълго от 3 години.Относително е.Първоначално написано от titania
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Интересно е ,но когато се подготва за сериозна връзка с някого все нещо се обърква и отново се разделяме !
не знам,моята най-дълга е месец и две седмици!
Аз не съм по дългите връзки по принцип!
Дано сегашната ми да е такава обаче!![]()
Според мен има вечна любов,но това наистина е мн рядко явление.Падам си романтик!А колкото до това,че е 3 години-при всяка връзка си е индивидуално!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?