.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Град
    В мечтите ти
    hah, ne men mi se e sly4valo mom4eto da doide s negov priqtel!!! ama kvo vie pak moje da si se radvate bez mn mn da vi myka za gostite
    Be FREE!!! And feel the love...

Е все пак момичетата са по-притиснителни,така че може да искат да си вземат някоя приятелка,с която да се чувстват по-конфортно в чужда компания! И все пак не е удачно на първа среща да водиш някого със себе си,освен ако не сте се разбрали така!

Град
    Terra incognita!
    В отлично физическо и психическо състояние съм,но явно ти имаш някакъв проблем,щом ме обиждаш въз основа на мнението ми!Разни хора,разни идеали!Не си съгласен с мен-добре,но не е нужно да се държиш като комплексар и да ме обсипваш с обиди!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

pfxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Re: Moderated:да излезете на среща с момиче и тя да дойде с.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Попадали ли сте в ситуация , да излезете на среща с момиче и тя да дойде с нейна приятелка. Какво да правя в тази ситуация.

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!
    Е кво бе брат - 3ката е готино нещо ...
    Сериозно - кофти работа - сритай ги и двете ... или поговори с момичето към което имаш мераци - обясни и че като излизате двамата значи само двамата ... а не с родители приятели роднини и тн ...
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

Guest
    Mi ne e tupo da si s fr na purva sre6ta. men mi se s slu4valo da hodq s fr na sre6ta. devoikata tukmo be6e skusala s gajeto i be6e mn razstroena. nqma da si zaeba priqtelkata zaradi nqkul smotlio koito moje da ne vidq pak. pi4a se okaza pone mn pe4en i si izkarahme dosta gotino. prosto po nqkoe vreme i toi pokani negov fr ostavih devoikata v priqtna kompaniq i az i moq 4ovek se iznizahme

Guest
    Ахахха, ми първият ми приятел!! така ме прецака. Тъпо е да се постъпи така. Но пък като са дошли двечки - сорка, да стискаш ще е най-добре.

Еми държиш се любезно с нейната фр.Хубаво е да покажеш уважение-прави добро впечатление.И ако има следваща среща изяснявате нещата с въпросното момиче и такам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си