- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:да излезете на среща с момиче и тя да дойде с...
hah, ne men mi se e sly4valo mom4eto da doide s negov priqtel!!! ama kvo vie pak moje da si se radvate bez mn mn da vi myka za gostite![]()
Be FREE!!! And feel the love...
Е все пак момичетата са по-притиснителни,така че може да искат да си вземат някоя приятелка,с която да се чувстват по-конфортно в чужда компания! И все пак не е удачно на първа среща да водиш някого със себе си,освен ако не сте се разбрали така!![]()
В отлично физическо и психическо състояние съм,но явно ти имаш някакъв проблем,щом ме обиждаш въз основа на мнението ми!Разни хора,разни идеали!Не си съгласен с мен-добре,но не е нужно да се държиш като комплексар и да ме обсипваш с обиди!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
pfxaxaxaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е кво бе брат - 3ката е готино нещо ...Първоначално написано от Анонимко
Сериозно - кофти работа - сритай ги и двете ... или поговори с момичето към което имаш мераци - обясни и че като излизате двамата значи само двамата ... а не с родители приятели роднини и тн ...
Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
http://www.flirt4e.com/justemohateyou
Mi ne e tupo da si s fr na purva sre6ta. men mi se s slu4valo da hodq s fr na sre6ta. devoikata tukmo be6e skusala s gajeto i be6e mn razstroena. nqma da si zaeba priqtelkata zaradi nqkul smotlio koito moje da ne vidq pak. pi4a se okaza pone mn pe4en i si izkarahme dosta gotino. prosto po nqkoe vreme i toi pokani negov fr ostavih devoikata v priqtna kompaniq i az i moq 4ovek se iznizahme![]()
Ахахха, ми първият ми приятел!! така ме прецака. Тъпо е да се постъпи така. Но пък като са дошли двечки - сорка, да стискаш ще е най-добре.
Еми държиш се любезно с нейната фр.Хубаво е да покажеш уважение-прави добро впечатление.И ако има следваща среща изяснявате нещата с въпросното момиче и такам...![]()