.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Hide
    Guest

Мислите ли, че е странно?

От както започнах да правя по често (всекидневно) анален секс, аналния ми канал не се затваря, ако мога така да се изразя...постоянно е "отворен" партньора ми е с доста дебел член и мисля, че даже вече не изпитва удоволствие Някой може ли да ме посъветва как да "затворя" проблема си ?

Guest
    Ми нз според мен трябва да отидеш на лекар и кажи на партньорати да спре замалко да те "блъска" от зад!!! (Извинявам се за израза)

Guest
    И да знайш, че аз имах подобен проблем с моята приятелка (сущност тя имаше проблема) И просто и аз секидневно правих анален секс с нея и стана същатта работа и тя отиде на лекар и и казах че това може да се оправи само ако спре със секса за малко и давидат как ще се стечат обстоятелствата!!! И после и правиха нещо но не помна какво беше от давна ( ако не те е срам да отидеш на лекар отивай)

Hide
    Guest
    Предпочитам да отида на лекар от колкота да спра с Аналния секс...вече е неразделна част от деня ми...в началото не ми харесваше, но сега го намирам за нповторимо....!!!

А мислите ли, че е нормално да съм "зейнала" отзад ?

-
    Guest
    dori i da se opravi6 sled kato otide6 na lekar... shtom vednyj e stanalo, pak 6te se povtori!
    zatova po-dobre go spri... ili pone go namali ako misli6 malko za sebe si!

Град
    Пловдив
    мислиш ли си че като отидеш на лекар и той ти "затвори дупката" и ти като почнеш отначало няма да "зейне" отново!? спри се бе.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си