.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    момиче
    Guest

малка ли съм за генеколог?

чуствам че нещо с моята пут*а не е в ред.нещо ми пари и имам течение.мисля да ходя на лекар. на 11 и 1/2 съм.въпроса ми е малка ли съм за генеколог или да отида при личната си лекарка?благодаря за вниманието!

ПС:МОЛЯ без тъпи шегички!!!

Ваня Петкова
    Guest
    Според мен не си малка за генеколог.Щом имаш проблем,значи е време да го посетиш.Препоръчвам ти да отидеш при личния си лекар ,за да ти даде направление за генеколог ,но може да не ходиш при лекаря си.Естествено ще си заплатиш прегледа,ако не се отбиеш при личния доктор.Успех,миличка!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей,
    първо се пише гИнеколог и второ хич не си малка. Аз също някъде около твоята възраст тръгнах по гинеколози но при мен беше друг проблема. Така че ако имаш проблем итевай при личния си лекар и оттам с направление при гинеколог. Успех!

спокойно не си малка аз имах същият проблем на 9 или 10 май а майка ми на толкова доктори м води ,тъй че...
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Град
    Пловдив
    не съм ходила на гинеколог защото не съм имала проблеми, но щом ти имаш, трябва да отидеш! няма възраст за това...не си мисли че на гинеколог се ходи само когато си правил секс /следователно само "по-големите" ходят/ ! това е един обикновен доктор... а ти май имаш инфекция щом ти пари.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

-
    Guest
    ne e zadyljitelno pareneto da e predizvikano ot vaginalna infekciq! Moje da idva ot bybrecite ili piku4niq mehur... taka,4e po-dobre otidi pri GP-to! Toi 6te preceni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си