- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам гадни спомени моля...
Я разкажи за какво са ти. Да се утешеваш, че гадни неща не се случват само на тебе ли?Искам гадни спомени моля...
Ето ти малко и от мен.
Ето такъв имейл получих на 13.02.2005г., т.е. в навечерието на
Св. Валентин от едно момиче което много харесвах и исках да не ме игнорира поне като приятел, но уви:
Подател: ..........
До: ........
Относно:
Дата: Неделя, 2005, Февруари 13 20:12:30 EET
Преведи на:
zdrasti Vlado,
prochetoh daalgiq ti e-mail i sega ti pisha edno kratko otgovorche...
parvo, ne si mi dosadil s nishto, moje bi e normalno da si ostanal s takova vpechatlenie, za koeto sajalqvam, no naistina nqma nishto podobno.
i taka.... prosto nz kakvo tochno da ti kaja, chestno kazano mi e malko neudobno da se vijdame, zashtoto sled kato mi kaza kakvo chuvstvash kam men i sled kato znam, che ne moga da ti otgovorq sas sashtoto mi e malko...stranno i neumestno. nedei da priemash che sam ti "obarnala grab", naistina ne sam iskala da izglejda taka. sam kazvash, che oshte "ne si se ottarsil ot misalta za men", a az iskam da stane tochno obratnoto. znam, che zvuchi dosta gadno, no lichno az taka priemam tazi situaciq. naistina mi beshe mn priqtno da se vijdame, no veche nqkak si ne e sashtoto, izvinqvam se za povedenieto si, no nz kak da postapq po drug nachin...
otnosno priqtelq mi, ne me tormozi, ne se pritesnqvai, toi nqma nishto obshto s cqlata tazi situaciq. chuvstvam se mn dobre s nego, toi se darji strahotno s men i.... nz zashto, no ostanah s vpechatlenieto, che si mislish, che sam s nego zaradi "parite, kolata, i nqkakvi si drugi takiva raboti..." NE E TAKA, ne sam takav chovek i pone za momenta, tezi neshta ne biha mogli da opredelqt otnosheniqta mi s horata (nadqvam se i zanapred da e taka). tova che e "dosta zdrav" nishto ne oznachava, toi e student vtora godina i si e edin nai - obiknoven maj.
radvam se, che ne nqma da ti pravqt operaciq, dano vsichko da otmine s vazmojno nai - malko uslojneniq....
inache az sam si super, uchilishteto varvi dobre, vzeh stipendiq, vsichko okolo men e strahotno.
dano i pri teb vazmojno nai - skoro da stane taka.
oshte vednaj, izvinqvai, no mislq, che za momenta ne e umestno da se vijdame.....ne go priemai lichno, prosto za sebe si smqtam, che taka e nai - dobre.
bye zasega
........
А ето какви имейли можете до получите след като излезета с момиче, не я заведете в по-изискан ресторант а в някое зентрално кафе, признаете си, че не карате кола, а на всичкото отгоре е зимна вечер с яка гръмотевична бурия и тя се принуди, по-скоро унижи да се качи на такси, което да се плати сама.
Подател: ........................................добав и в адреси
До: ...................
Относно: ____
Дата: Сряда, 2006, Март 8 18:21:18 EET
Преведи на:
Vladi zdravej.
Onzi den se polu4i edna dosta nepriatna situatzia sled kato se pribrah. Vka6ti me 4aka6e priateliat mi - niama6e kak triabva6e da mu kaja, 4e sum se vijdala s teb - i to4no tuk toj reagira po edin dosta neobi4aen na4in za nego i se skarahme. 6te se naloji da te pomolia pove4e da ne me tarsi6, taj kato Ivajlo (taka se kazva toj) o4evidno revnuva, a az ot svoia strana ne moga da si pozvolia da postaviam na risk vruzkata mi ot 1 godina i 8 mesetza s nego. Kolkoto i da mu obesniavah, 4e v krajna smetka ne se vijdam s teb za ni6to drugo osven razgovor i ne gledam na teb po nikakav drug na4in - osven kato na sabesednik, toj ne moje6e da go proumee i taj kato darja izkliu4itelno mnogo na nego, ne iskam da mu davam kakvito i da e povodi za pritesnenie. Taka 4e otnovo te molia da ne me tarsi6 (nadiavam se, 4e ne te obijdam s tazi molba) i ti pojelavam vsi4ko naj-hubavo v jivota ti za napred.
Ne se 4uvstvaj zaduljen da otgovaria6 na mail-a mi.
po mejdodrugoto namerih edin obshto poznat ot suseden blok na tazi devoika, koito mi kaza, che ne e imala nikakuv priatel. Po4ti nikoga ne ia e vijdal s mom4e, i niama informacia da e intimno obvurzana.
Aide i po-malko takiva raboti vi pojelavam![]()