.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Kvo iska Tva mOmche...

Zdr pak.Nujdaq se ot poqsnenie-suvetche!...Po skype si pisha s edno momche.Edna vecher si bqh napisala che si tursq gadje i toi mi pisa taka zakachki alabala i nakraq vika ''btw az sum jenen prosto iskah da vidq kakvo shte mi kajesh'' a az go popitah probva6 li me toi kaza da i az go pitah "tolkova li ti e vajno da razbere6 dali te haresvam" i toi "mi ne iskah da vidq kakvo 6te mi kaje6" i nakraq kato go popitah i "kvo dovolen li si " toi mi kaza "ne gadno mi e che go prava tva az sum mn tup mn tup aide leka :P !" Nqkoi ima li ideq kvo misli tva momche i kvo iska?
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Guest
    Прави го и казва тия неща с цел да му обърнеш повече внимание.. пък си има пр-ека.. т.е. е несериозен.. след време може да се случи същото с теб и теб да зареже...

Da Podchertaq che az ne go haresvam...

Аве какви са тези работи??Да си сложа в скупето "Търся си гадже"?Аве хубава работа ама курвенска!!!Съвет кажи му на тоя да си ходи на село да се надбегва с козите!

Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    иска да го стиска!
    Съвет от мен: Позволи й!

Говори се за момче
    Са закво се лигавиш и ходиш и усираш насекаде

Голям фен Аватара на Ice
    Женен?! Хъх...Просто те пробва да види какво ще кажеш или пък иска да знае дали го харесвах...
    Everything happens for a reason..

Град
    nqkade tam
    hahaha tarsq si gadje hahaha jenen sam mnoo dobre ti e kazal
    tva nz kvo ama taka da mu se slaga6 imai malko uvajenie kam sebe si kupi si kosmopolitan primerno

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Хах, няма значение как е започнал разговора и кво си си написала в скайпа, ама последната му реплика ме изкефи максимално
    Тва са си просто некви ебни дето ти ги е писал.
    Става въпрос, че в чата всеки гледа как да се забавляе и е нормално да не се говорят някви задълбаващи неща, ами ей така - колкото да минава времето.
    А ти друг път внимавай да не му излееш душата и сърцето си в скайп, а и ти пускай некви бъзици, бъди като него.. и така

Град
    Пловдив
    Е нали е женен ,за какво говорим тогава. Кауза Пердута ,деба кво става със света

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Е нали е женен ,за какво говорим тогава. Кауза Пердута ,деба кво става със света
    Ама.. говорим за 'жене' не в истинския смисъл на думата.
    Нали?!

Za teq Deto me izkaraha edva li ne kurva,da poqsna che tva napisnaoto za gadje be6e bazik...a toi go podkara na seriozno i kaza "btw az sum jene" tva be6e izraza.Mersi!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Женен?!?!?С толкова големи ли си пишеш?

абе не е женен бе
    просто си има гадже явно...
    според мен е искал да си начеше егото. постигнал го е.
    ЖАЛКО, ЧЕ ЧРЕЗ ТЕБ
    Every minute is another chance to turn it all around.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си