.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Moderated:как едно 13, 14 годишно момиче би реагирало...

Не знам дали темата е за тук, ама да опитам все пак ... Та значи аз съм на 22 и съм си харесал момиче, което май е на 13, 14 ... Имам си приятелка, обаче това момиче ме привлича, дали сексуално, дали по друг начин нямам идея, просто ме кефи ... Искам да уточня, че не съм пидофил и възрастовата граница за свалки с момичета е мин 17 години ... Та искам да питам, как едно 13, 14 годишно момиче би реагирало, на това че я харесва 22 годишен и дали ще е етично да се запознавам въобще с нея ... И да доуточня, не съм некой комплексар, къдет не може да отиде и да кажи на определено момиче " искам да те *** " или нещо друго от сорта ... Та искам да попитам тийнейджарите ... да правя ли нещо или да си седа кротък и мирен, защото прекалено много се заглеждаме като минем един до друг ... това е ...

p.s. И моля без идиотски и без смислени коментари !!! И очаквам съвети от по-маничките .... ако може

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако има ум в главата...ще те свали ако иска, но няма да тръгне с теб.
    Готова ли е веднага да ти се сваля и т.н. си прави изводите.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Изобщо не се занимавай с нея. Разума трябва да наделява над чувствата. Затова сме хора, а не животни.

На нея може и да и се стори яко да е с батко. И предполагам за теб е много лесно да я вържеш, ама това че те привлича сексуалвно не значи, че трябва да тръгваш с нея. Това е ненормално, от където и да го погледнеш. Тя е още дете, а се предполага, че ти си зрял мъж.

Ами ако наистина много си я харесал - действай.Тя сигурно ще се зарадва,че такова голямо момче я е харесало и ще ти бъде много лесно да я свалиш - 2-3 погледа,2-3 докосвания и вече е твоя ...
    Но ако го правиш само,защото ти се е до ебало - по-добре недей.Тя може да хлътне много яко по тебе и да си мисли,че и ти изпитваш нещо.Пък и се съмнявам да ти пусне,освен ако не е някоя курва.
    А и помисли за сегашната си приятелка - нищо ли не изпитваш към нея вече ? Как ще се почуства тя ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не четеш ли тука колко 13 годишни ходят с такива дето на тебе са ти батковци? Едва ли за малката ще е проблем, обаче по принцип за тебе трябва да е... Дръж си се с гаджето и недей бяга след децата.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

prekaleno e malka za teb v smisal ne razlikata v godinite e problema ami tova che na tazi vazrast tq misli po edin nachin,a ti po drig i stava losho razminavane na interesite...tq ne e tolkova zrqla,a i ako ne iskash neshto poveche ot neq tq bi se chuvstvala izpolzvana...taka che po-dobre mirno i spokojno..a tova che moje da ima flirt ne e losho..ama za neshto po-seriozno....zavisi ot nejnite razbiraniq.... koito na tazi vazrast sa malko kak da kaja ne kato tvoite tq vse pak e dete,ta po-dobre ne riskuvaj ne se znae kak shte reflektira tova na neq

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не мисля, че ще бъде проблем за момичето освен ако не е по- различна от момичетата на нейната възраст Ти всъщност какво очакваш от нея? Тя няма разбирания още като твоите, тя не е готова за секс (не отричай, че няма да пожелаеш) Та тя е дете..ти си мъж! Чаткаш ли за какво става дума?!
    ♥ ♥ ♥

nqma da e problem budi siguren no.... az 4esno kazano ne odobrqvam tova... ti si na 22 .. kfo shte iskash ot nqkfa hlapa4ka koqto s izvinenie ne si e mahnala mlqkoto ot ustata

Братле.. не ти трябва! Толкова са неориентирани тея на по 13, чееееее мамата си тракат. Само ще си изгубиш времето.
    Иначе тва че си на 22 не е кой знае какво - в последната ми връзка имахме 10 години разлика с гаджето... биг диъл
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на rakiQ
    ше ти се зарадва шото сега тия пикли на тая възраст търсят "батковци" дето да ги ебат

mi az da ti kaja s1m na 14 i ako men me haresva 22 godi6en i ako i na men mi haresva ne pre4i-t1i 4e p1rvo se zapoznai s neq i taka mn po-lesno 6te razbere6 dali ima6 6ans za n6 pove4e ot priqtelstvo!!!
    I kfo....obi4am te....ne kriq!I kfo....mrazi6 me....xaxa....6te se napiq!S praveji gadni mi izliza6 i t1pi ky4ki mi zabiva6!I kfo....boli me ne otri4am,no za jalost vinagi 6te te obi4am!!! {}

RQ

Все си мисля, че ме харесва, щото нали ви казвам, заглеждаме се доста и имам чувството, че някой път ше се блъсне като върви и ме гледа Ам и аз не знам какво бих искал от нея ... верно за връзка разликата в годините са многоо, а ако стане нещо по-така и аз тръгна да я таковам, ще стане опасно ... А за запознаването ... страх ме е дори да и я извикам, така де настрана и да се запознаем ... нямам идея как ще реагират там приателките и, после дали няма да я базикат и така ... боже срам ме е от тийнеджарка ... ужас ... А със сигурност тя не се ебе, защото виждам с кой се движи и прицинявам горе/долу за какво става дума ... благодаря все пак за отзивите ... ако продължи това заглеждане, ще се запозная, пък каквото ще да става ...
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен Аватара на rakiQ

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Все си мисля, че ме харесва, щото нали ви казвам, заглеждаме се доста и имам чувството, че някой път ше се блъсне като върви и ме гледа Ам и аз не знам какво бих искал от нея ... верно за връзка разликата в годините са многоо, а ако стане нещо по-така и аз тръгна да я таковам, ще стане опасно ... А за запознаването ... страх ме е дори да и я извикам, така де настрана и да се запознаем ... нямам идея как ще реагират там приателките и, после дали няма да я базикат и така ... боже срам ме е от тийнеджарка ... ужас ... А със сигурност тя не се ебе, защото виждам с кой се движи и прицинявам горе/долу за какво става дума ... благодаря все пак за отзивите ... ако продължи това заглеждане, ще се запозная, пък каквото ще да става ...
    тя може да те съди междодругото

Безмислено е...
    още по тъпо е човек на твойта възраст да поства подобна тема.
    Light The Universe

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    тя може да те съди междодругото
    Знам, за това най ме е страх .. точно това е проблема .. възрастта и ...
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Priznavam si che me domyrzq da procheta vsichki mnenia do sega.. poglednah gi samo otgore otgore.. i mai she kaja neshu syvsem razlichno ot drugite... Davam edin primer vednaga... Predi nqkolko dni.. se zasekoh s 3-ma picha na okolo 25.. poznati sa mi.. zagovoriha me.. i ot duma na duma izleze che sa golemi priateli na sestra mi.. i tq bila mnogo izvestna v tehnite sredi.. bqh potresena.. shtoto tq e na 14... Pribrah se i govorih s neq.. i tq vika emi toq edinia me svalq.. nz kfo.. i syvsem normalno go priema.. prosto tova e edin koito me haresva.. kfo tolkova che e na 25.. i s nego govorq taka kakto s po malak.. Az lichno.. ne odobrqvam sestra mi da hodi s 25 godishen.. no ne q i spiram.. i v momenta sled neinata argumentacia.. si mislq che e normalno da idesh i da svalqsh maceto na 13-14 god!.. Uspeh!

awe....tva dali 6te stanete gajeta e ediniq problem(moje bi) ti posle mislil li si kvo 6e kajat priqtelite i a nai ve4e i roditelite ako razberat?za6toto ne vqrvam da ne razberat....se pak momi4eto e ili na 13 ili 14,koeto ozna4ava 4e roditelite i moje da se namesqt i da stane lo6o za neq ...pak ako ne6tata se polu4at i vs e nared sUper [-o< 6te se radvam no....ako vs se precaka...devoi4eto 6te si ima nepriqtnosti a moje bi i ti
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Според мен момиче на 13-14 години ( аз съм на толкова) би тръгнало с теб ако те харесва адски много - да , иначе според мен - не. А и тя е твърде малка за теб .И аз си падам по един 17 год. и тои по мен но надали ще тръгнем.Имам приятели по на 17-18 год. с които си говора и споделям много спокоино но те са само приятели
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Guest
    az s1m na 14 i si mislq 43 nqma da stane vs16n0st zavisi ot momi43to nqkoi t1rsqt p0 golemi "batkovci" :P :P :P :P no ako ne e tak1v tip momi4e 6te te pomisli za pedofil i 6te te razkara

На 13 съм не отричам че ако ме хареса някои по-голям ше се зарадвам ама само толкова,пък бил и най-страхотния батко.А ако тръгне да се запознава лошо няма може пък в него да намеря приятел.Освен това за какво ти е нит можеш да имаш пълноценна връзка(не мисля че 13 годишните сме мн зрели)нит можеш да си напраиш кефа с нея(ако ме разбираш)

П.П.Написаното по горе важи само ако момичето не е от нароилите се в последно време малолетни курви-мечта за всеки педофил(нямам нищо предвид)

Град
    Terra incognita!
    Определено разликата е голяма!По-добре остани с приятелката си,помисли за нейните чуства и недей да правиш глупости!Иначе няма нищо лошо да се запознаеш с нея,но не очаквай нищо повече!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Guest
    az sum na 14 i bih tragnala s 22 godi6en no samo ako ne iska sex =)

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Байко, аз имам една позната, която е на 15, а ходи с 38 годишен. Но не знам между тях и между вас какво общо може да има.

Според мен не се занимавай с нея !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ами ако наистина много си я харесал - действай.Тя сигурно ще се зарадва,че такова голямо момче я е харесало и ще ти бъде много лесно да я свалиш - 2-3 погледа,2-3 докосвания и вече е твоя ...
    Но ако го правиш само,защото ти се е до ебало - по-добре недей.Тя може да хлътне много яко по тебе и да си мисли,че и ти изпитваш нещо.Пък и се съмнявам да ти пусне,освен ако не е някоя курва.
    А и помисли за сегашната си приятелка - нищо ли не изпитваш към нея вече ? Как ще се почуства тя ...

аиде аиде ти си секса на комплекса КФО ТЕ ***
    Ами нищо не ме ебе,и никой не ме е ебал,мани ти ника ми ... !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    Sofia =)
    Знаеш ли къв е отговора ?
    ТИ СИ ТЪП ПЕДОФИЛ ДЕБА ЛЕЛЕЛЕ педофил заухав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си