- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:как едно 13, 14 годишно момиче би реагирало...
А бе те тея малките са най-опасни да ти кажа...не знам на къде отива света.Някви мънички на по 13-14 години вече кфо ли не правят,чак мен ме е срам...не знам кфо да ти кажа,най-добре не се занимавай....
Офф ми нали си имаш фрндка бе!
Иначе що не![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ясно, ясно.Първоначално написано от young_rich_famous
Ако тва е показател за комплексираност...
p.s. И моля без идиотски и без смислени коментари !!! И очаквам съвети от по-маничките .... ако може![]()
Последно? Без идиотски или без смислени коментари?
Иначе, за к'во като не си толкоз спечен, правиш такава тема? Просто сваляй, баси.. ако искаш да се вкараш в некъф филм и дъртите да ти правят проблем за една кифла...хахаха
АМи наистина сега момичетата на тази възраст търсят батковци! За да се фукат с тях,ако имаш кола още по-добре! Но и сам каза,че си имаш приятелка- По-добре не се занимавай!
Go Sit In The Corner ... THIS SUX !
13 годишна .. лелееее... бтв.. извиняяй за въпроса, ма на колко е тфойто маце, ако искаш моа ти дам тая, ти тфойта ? Кфо ш' каеш ... ся кат четеш сигурно ти киселее, ама такъв е животеца батко, кисел и горчив. аАе с' мно здраве и мирвам ...
По принцип съм на мнение, че за любовта няма граници, но не знам дали ако стане нещо между теб и това момиче дали ще е добре за нея.
Мисля си ги тези неща, защото едно момче беше на 17 и се влюби в 13 годишна. А той има много пари, наистина много и въпреки че и тя го обичаше много не заради парите той я глезеше като баронеса. Те бяха заедно 5 години и после нещата се объркаха. Вече не са заедно.
Мисълта ми е, че той я разглези много, в смисъл че й купуваше толкова скъпи бижута и вещи, колкото нейните родители не можеха да си позволят и биеше хората заради нея. Като се разделиха тя остана с много врагове и търси живота, койот той й даваше, но не може да го намери с друг.
Та мисълта ми е, да не ти пука от възрастта, но внимавай ако стане нещо да не я разглезиш за да не стане по-зле за нея после.![]()
Бе за свалка ще стане,ако тя те харесва ...
ама за сериозна връзка - мноого трудно с тая разлика
от близо 10 години,пък и то във възраст,където
яко се усеща разликатаПък и си помисли
добре,че можеш да си навлечеш и проблеми с техните,
ако разберат и т.н.Избора какво да правиш е твой
все пак![]()
Няма смисъл да си мълчиш....жив пример аз съм на 14 а приятеля ми е на 21....вече почти половин година сме заедно![]()
![]()
![]()
Зависи от родителите разликата с приятеля ми е 7 години...и нашите не ми правят никакъв проблемПървоначално написано от ~Imaginary_girl~
![]()
![]()
за което адски се кефа
Зависи каква е.Ако мечтата й е да е с батко, може би ще върже, но ако е момиче на положение, което може трезво да преценява няма да е с теб.И да, водиш се педофил, защото ти си пълнолетен, а тя е на 14, няма 15.![]()
emi az oktomvri mesec praa 14 i mislq 4e sam dostata4nu malka za da ti otgovoraaz li4nu ne se zanimaam sas mom4eta na moita vazrast 6toto te sa mn tapi i se darjat oligofrenski zatfa ako si ubeden 4e tq proqvqva interes kam teb (aku si sladur opredelenu 6tot vii si mislite 4e vas po-golenmite ne vi obsajdame nii po-malkite ne e vqrnu tfa) otplesnah se ta aku si siguren 4e proqvqva interes kam teb deistvai
samu da znae6 4e tq e maloletna i e malku nezakonnu
![]()
Благодаря ви за мненията ... оправихме се взаимно с момичето, по всички начини ... бил съм се заблуждавал, че е невинна ... в крайна сметка всичко си дойде на местото с " happy end " ...
p.s. Моля, модераторите да заключат или изтрият темата ... ако има по-любопитни за това какво е станало да ми пишат на ЛС ...
![]()
... k33p w@lkinG ...
според мен не би трябвало да правиш нищо. прекалено е малка за теб. все пак 8-9 години разлика е доста. иначе ако толкова искаш аз не съм човека, който трябва да те разубеждава да действаш. но не знам как би реагирала тя. аз съм на 15, но като някой на повече от 17-18 тръгне да ме сваля, ваднага го режа. тя може и да не е така де.
Е,айде казвай деПървоначално написано от young_rich_famous
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Айде, айде то се е видяло ... Какво стана ли ... запознахме се ... тя наистина ме била харесвала ... вечерта я взех от тях ... пийнахме, поговорихме ... заведох я след това на едно място ... тя ме натисна ... и стана белята, НО тя го беше правила вече !!! Да уточня, за да не ме съдетеКакто казах вече на един форумец, не е била толкова невинна, колкото изглеждаше ...
И сме на здравей, здрасти сега, ако някой от двамата има нужда от секс звъни на другия и така ... а между другото беше много добра ...
Айде вече можете окончателно да заключите темата !
![]()
... k33p w@lkinG ...
П.е.д.о.ф.и.л.![]()
Ами приятелката ти ?
И не ти ли беше някво ... странно да го правиш с толкова малко момиче ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
авторът на темата пожела тя да бъде заключена защото се оправил с въпросното момиче![]()