.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    beautiful_lair
    Guest

Бившия,май още го обичам!

Обаркана сам.Преди 4-5 месеца скасах с момче с което ходех година и три месеца.Скасахме защото трагнах с май който е йенен,но обичам стрсхно много.Парвия е на 29 а втория на 27.Само че сега като се замисля май все още обичам бившия и искам да сам с него.Мойе би това е породено от това че сас сегашнияй несхтата не са сигурни.Незнам какво стажа и сам много обаркана.Сега паржия схте заминажа при майка си в Израел и не се знае кога ще се видим пак.А с втория имаме много проблеми и постоянно се караме.Какво да правя?С кого да бада?Ще се радвам да ми пишете и да ме посаветвате!

Ne znam kakvo da ti kaja.Ti kazva6 i 4e obi4a6 tozi jeneniq stra6no mnogo.A i biv6iq...Vseki ima momenti,v koito e obarkan i ne znae kakvo to4no iska.Obmisli vsi4ko i rano ili kasno 6te razbere6 koe 6te e nai-dobre za teb.USPEH
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    а да ти кажа че от написаното нищо не разбрах..оправи малко грешките.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Щом сте почнали с проблемите значи ще си продължите с тях..а и е женен,докато другия не е (поне така разбрах).Ако го обичаш-опитай всичко възможно да си пак с него,ако и той иска естествено.Това е моя съвет,но ти си прецени пак и то добре с кой искаш повече и с кой си била по-добре!успех!
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Град
    В шоколадовите долини :)
    пробвай 3 4 5 6 ...ако искаш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

:)

ami 4estno da ti kaja malko trudno ti razbrah napisanoto,no po temata 6ti kaja samo 4e trqbva naistina da obmisli6 ne6tata tova e re6enieto izborut si e samo tvoi no az bih izbrala na tvoe mqsto staroto gadje koeto spored tvoite dumi ne e jenen 6tot da si s jenen muj ne e mn hubavo osobeno kato se seti6 za jena mu noo nz az sum za staroto gadje i tva e
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Като се замислиш ли? Не знаех, че за да разбереш, че обичаш някого, трябва супер много да се замислиш Не че си разбрала, че го обичаш, ами така си решила. И ти не знаеш какво искаш.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си