Здравейте,Сладури!За първи път пиша в този форум,но отдавна чета темите ви,харесват ми и се радвам,че помагат на толкова много младежи!Искам да споделя проблема си и да чуя мненията ви и да ми дадете съвет!Може да ви прозвучи смешно и да ме осъдите като човек,за когото единствено външността е важна,но не съм такава!Та имам приятел от няколко месеца,запознахме се в Нета,съвсем случайно,а и никой от нас не е търсил специално гадже там.Мн си допаднахме,мн се харесахме,видяхме се и след време тръгнахме!Той е мн интелигентен,сладък,забаве н,амбициозен,състрадателен ,еродиран.....,но често казано има нещо,което не харесвам и това е начинът му на обличане!Не искам да ме определяте като глупачка,за която това е най-важно,защото не е така!Аз мн го обичам и той мен.Но наистина стиловете ни на обличане са мн различни и някак като че ли не си подхождаме спрямо тях!Това не е толкова важно,аз не искам да се облича спрямо моя стил,просто не знам как да преодолея този проблем!Ако му го кажа,определено ще се обиди,а аз не искам да го нараня!Моля ви да ми помогнете и не се подигравайте!Благодаря за вниманието!Ако не мислите да пишете нещо смислено,недейте да пишете!

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!