.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Sramejlovost.....

Hybrid View

Otchaqn romantik
    Guest

Sramejlovost.....

Hi!Az sam m na 18,imam priqtelka i tq e tolko golqma.Mn se obichame!Zaedno me ot 6 meseca i 15 dni!Tq e mn sladka,umna,krasiva.Problema obache e,che i dvamata sme mn sramejlivi!Moje da prozvuchi smeshno,no do sega ne sme se celuvali,imalo e samo pregradki i darjene na race,mn sme romantichni!I dvamata se pitesnqvame ot blizostta,no kato che li tq e po-pritesnenata,govorili sme za tova i tq zapochva da treperi ili neshto takova,kazva mi,che,che kogato doide podhodqshtiqt moment,iska az da poema iniciativata za celuvkata,poneje tq ne bi se osmelila.Az se saglasih!Problemat ne e v celuvaneto,ne barzame s tova,momentat shte nastapi,no iskam nqkak da q predrazpoloja,ne iskam da se pritesnqva tolkova,da treperi ot strah edva li ne,i da ne pripadne!Molq vi,hora,pomognete!

Stiiiga 6 meseca i edin pyt da ne ste se celunali tva prosto nemom da go prieme neshto se ebavash s naze
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Отцхаян романтик
    Guest
    Savsem chestno-ne sme se celuvali,samo nqkolko pati po buzkata!Ne se sheguvam!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Еми накрай я да се чувства сигурна, да и е добре, гушни я, говори и мили неща и не вярвам вече да трепери.. пък за целувката ти си знаеш.И опитай да преодолееш срамежливостта- на 18 си и ходите от 6месеца все пак
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Оф божее, тя да не живее през средновековието? Ужас. Не съм предполагала че има такива хора
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Е, все някога и това ще трябва да се случи..да я целунеш.Ако те е страх толкова да не вземе да припадне,не й казвай , че ще я целунеш,ами един ден просто я издърпай и най-неочаквано я целуни. И да се стресне ще е за момент,после ще и хареса и айте готови сте \/
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Град
    Terra incognita!
    Здравей,Отчаян романтик!Отидете на някое романтично място,говори и прекрасни неща,споделяй й чуствата си.По този начин ще я успокоиш и ще можете да се насладите на невероятния момент!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

aaa stiga be..6 meseca ne e kato 6 sedmici

Otchaqn romantik
    Guest
    Blagodarq vi za savetite!Shte mi badat ot polza!Priznatelen sam na tezi,koito se otnesoha s uvajenie i serioznost kam temata!valantain_love,glupavata ti obida ne e umestna,nie darjim na chustvata,a ne na fizicheskite otnosheniq i tova che tq e na 18 i ne se e celuvala,ne q pravi chovek ot Srednovekovieto,ne q pravi smotana ili zadrastena.A i da ti kaja prez Srednovekovieto pone sa zachitali chustvata,a sega kakvo-vkesi gleda da si legne s vazmojno poveche,za da bade gotin,da opita ot vsichko!Kade otide moralat?A kolkoto,che ne si predpolagala,che ima hora kato neq-mi nqma,tq e unikalna sama po sebe si.Tolkova chista i nevinna,tolkova zrqla!Tq e edinstvena!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    maikoo kva ebavka samo..... vie da ne ste 5 kl we??? a ako naistina tva e seriozno.....va6ta lubov nikade e nema...... a horata qvno naistina jiveqt na raba....dvete krainosti ili se ebat na 1 viq den, ili ne smeqt s epipnat s godini.... leleeee do kade stigna sveta
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    dimitrovgrad
    Хах, никого не съм обиждала. Странно ми е просто. Личи си колко е "зряла", след като тръгват да я целуват, а тя се разтреперва Аз си мислех, че чувствата би трябвало да се изразяват физически, не само да се гледате като в 1-ви клас, но явно съм се объркала.

И благодаря за поучението, почувствах се изключително разкрепостена и неморална

Град
    nqkade tam
    Haha na 18 i ne smeqt sa celunat tva e bazik ve
    platonici hahaha

lorena
    Guest
    hi.....spored men naistina ne trabva da chakash poveche!!!Prosto q celuni ...ei taka ..izvenuj Sigurna sum che shte i haresa az sushto se pritesnqvh ot purvata celuvka, no sega vsichko e strahotno celuni q

Фен
    Град
    Sofia =)
    Ако толкова искате и 2мата да се целувате просто давайте кво чакате...а относно срамежливостта ... дръж се естественно и я накарай да се чуства най-хубавата и така няма да е срамжлива Успех

Град
    В мечтите ти
    ako tova ne e nqkakva ebavka... prosto neznam dali nqkoga 6te si legnete zaedno... ta tq da se tzelyva q e sram, a za dr...
    Be FREE!!! And feel the love...

Otchaqn romantik
    Guest
    Ami temata ne e "ebavka"(kakto vie se izrazihte)!Nima v dneshno vreme e prestaplenie,ako darjish na choveka do sebe si,zalagash na platichnata lubov,koqto spored men moje da bade vechna!A i edin mn izvesten pisatel,beshe kazal,che edinstveno intelektualcite namirat neshto po-interesno ot sexa!Az ne vazpriemam priqtelkata si kato sexualen obekt,zashtoto tq e mn poveche ot tova!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не ги слушай много, много
    тука са само злобни ебачи
    като сте готови - тогава
    ваша си раота

Град
    Terra incognita!
    Престанете да се заяждате с хората и да се надсмивате на проблемите им!Помислете как бихте се чуствали на тяхно място,ако някой се отнася по този начин с вас?!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Otchaqn romantik
    Ami temata ne e "ebavka"(kakto vie se izrazihte)!Nima v dneshno vreme e prestaplenie,ako darjish na choveka do sebe si,zalagash na platichnata lubov,koqto spored men moje da bade vechna!A i edin mn izvesten pisatel,beshe kazal,che edinstveno intelektualcite namirat neshto po-interesno ot sexa!Az ne vazpriemam priqtelkata si kato sexualen obekt,zashtoto tq e mn poveche ot tova!
    Това, че не смееш да докоснеш приятелката си, не е знак, че държиш на нея, а по-скоро, че изобщо не сте достатъчно близки. Напротив - ти изкара престъпление това да искаш да си интимен с партньора си и да имаш нужда от физическа близост с него, а не ние.
    И извинявай, но въпреки, че се целувам и правя секс с приятеля ми, не го "възприемам само като сексуален обект"
    Освен това след като не си опитал нещо, нямаш право да говориш против него. Не си изпитал удоволствието от това, изобщо не знаеш за какво става въпрос, така че изказванията ти звучат смешни и не на място. Пробвай и тогава говори.

Otchaqn romantik
    Guest
    Ne se strahuvam da dokosna priqtelkata si!Vapreki che ne sme se "dokosvali",moga strogo da zaqvq,che sme dostatachno blizki i izkliuchitelno mn darja na neq!Ne sam iskal da obidq nikogo s izkazvaneto si;ne sadq horata,koito nablqgat na fizicheskite kontakti,zashtoto vseki sam reshava za sebe si!Ne e nujno chovek da opita ot dadeno neshto i edinstveno togava da ima pravo da govori za nego;na mnenie sam,che ne e nujno da postapvam nepravilno,za da go osaznaq i da govorq za tova,imam si predpazna reakciq!Edin prost primer-kolko hora sa bili na voina?-minimalna chast.A kolko govoreha za neq(da kajem za tazi v Irak)?-pochti cqloto obshtestvo!Sajalqvam,che ne odobrqvate mnenieto mi,no ne iskam i da me sadite za tova,che imam nestandartno mnenie,zashtoto ako chovek iska da izjivee istinska i vazmojno nai-dalgotraina lubov,to trqbva da nablegne na platonichnostta!Blagodarq za mneniqta i vnimanieto!

Град
    Пловдив
    ВИЕ сте чистият пример за т.нар. Платонична любов.6 месеца без целувка -това означа само едно,я по добре се стегни и вземи инициативата в свои ръце и направи каквото е нужно за да и омекнат коленете

Град
    sf-to
    lele vii ne ste nared 6 meseca i nitu edna celuvka emi preglatni malku sramejlivostta si (makar 4e ko ima da te e sram ot 4ovek detu hodi6 s negu ot 6 meseca no tova e dr tema) zavedi q na nqkoe naistina romanti4nu mqstu i deistvai nagrabi q i ...

Град
    California...why not?
    Както казаха и повечето тук - стига с тая срамежливост, все пак това, че ще я целунеш, няма да ви попречи да си се обичате и да сте близки. Освен това няма нищо лошо и неестествено да консумирате втъзката си, като начало сте на 18 и двамата, пък и сте от 1/2 година заедно, нали така? така че, пич, стягай се и си цункай мацката.
    Tuka ne6to banalno li trea da napi6a... hm da vidim mrazq oniq 12-godi6ni momi4enca, koito mn napereno mi zaqvqvat "Ku4ka sum i kfooo"... emi takova, mili4ka,... glupa4e si o6te

лелеееееееееееееее ебаси идиотите честно. добре де може ли и двамата да сте толкова задръстени, че да сте на 18, от 6 месеца да ходите и да не сте се целували. това между другото наистина ми звучи като ебавка, ама няма значение. добре де като казваш че е толкова хубава, как за 6 месеца не ти е минавало през ума да правите секс. ти нормално момче ли си или си зле. мисля че въпросът ми е реторичен, но...не казвам че мойте отношения с моя човек са пример, даже напротив, ама поне сме пробвали някои неща, знаем какво се получава между нас и какво не(точно тая платоническата част никаква я няма, но това е др въпрос). но аз лично не бих могла да обичам някого, без да имам желание да го целуна. така че на мацката ти нещо не и е наред или въобще не и се занимава с теб(коеот не е мн невероятно определено)

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Otchaqn romantik
    Ne se strahuvam da dokosna priqtelkata si!Vapreki che ne sme se "dokosvali",moga strogo da zaqvq,che sme dostatachno blizki i izkliuchitelno mn darja na neq!Ne sam iskal da obidq nikogo s izkazvaneto si;ne sadq horata,koito nablqgat na fizicheskite kontakti,zashtoto vseki sam reshava za sebe si!Ne e nujno chovek da opita ot dadeno neshto i edinstveno togava da ima pravo da govori za nego;na mnenie sam,che ne e nujno da postapvam nepravilno,za da go osaznaq i da govorq za tova,imam si predpazna reakciq!Edin prost primer-kolko hora sa bili na voina?-minimalna chast.A kolko govoreha za neq(da kajem za tazi v Irak)?-pochti cqloto obshtestvo!Sajalqvam,che ne odobrqvate mnenieto mi,no ne iskam i da me sadite za tova,che imam nestandartno mnenie,zashtoto ako chovek iska da izjivee istinska i vazmojno nai-dalgotraina lubov,to trqbva da nablegne na platonichnostta!Blagodarq za mneniqta i vnimanieto!
    Не знам какво общо откри м/у секса и войната ама айде
    От поста ти разбрах само, че физическата близост е голям грях и чист пример за "неправилно поведение"
    И забрави за това, че някой те съди, никакви не сме ти, за да го правим. По-скоро ни е жал за теб, защото се лишаваш от много хубави моменти заради глупавите ти предразсъдъци и консерватизъм
    Общо взето почти всичко, което каза, си е говорене на изуст и оправдаване, защото нямаш реални доказателства. Казваш, че платоничната любов била най-дълготрайната без да си изпитвал друга. Това си е абсолютно неоснователно изказване и няма как да го приема на сериозно, само мога да заключа, че си доста заблуден човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си