.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

кое е по-добре

Понеже искам да си направя косата черна според вас кое е по-добре-да я каносам или да си взема шампоан оцветител?

Ima samo 4erven 6ampoan ocvettel dokolkoto znam. Moje6 sas bezamonq4na boq da q naprevi6 4erna. Na Loreal Casting.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

По-добре с кана.Тя не само ще боядише,но и ще подхрани косата ти
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Plovdiv

:)

Аз лично се отказах мн. бързо от къносването и се спрях на шампоан оцветител.Имах кестенява коса и исках да съм черна,купих си шампоан оцветител на Palette е съм мн доволна.Косата ми за сега не е катранено черна,но с наслагването мисля,че ще се получи.Имам страхотен блясък и е супер мекичка!Пробвай !!!
    Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!

Град
    Плевен ..
    Препоръчвам ти кана!Хем ще я боядиса хем и подхрани

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ima samo 4erven 6ampoan ocvettel dokolkoto znam. Moje6 sas bezamonq4na boq da q naprevi6 4erna. Na Loreal Casting.
    Ami nqma samo 4erveni boq ocvetiteli li4no az sam vijdala i 4erveno,4erno,kestenqvo i rusoto v mn ottenaci
    a po temata po-dobre kana za6toto mn podhranva az se kanosvam s tamen kesten tq si mi e takava de no mn podhranva kosata
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

az si vzeh boq za kosa(4erna)) na garnier...mn sum dovolna,stana katraneno 4erna,pluten cvqt,s izklu4itelen blqsuk,vutre si ima6e balsam4e,kosata mi se podhrani su6to i mi stana idealna,,,,kvi sa tiq kani i dr gluposti,s koito cvetut ti 6te stane neopredelen,ako sika6 hubavo 4erno---boq za kosa e re6enieto
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

nai-dobre s blajna boq
    ima mnogo predimstwa shtoto..stoi dylgo,ne se maha,ima blqsuk mhm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си