.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: blokirane?

Guest

blokirane?

imam sledniq problem,predi vreme blokirah edin 4ovek,a toi sega e v moq grad i sme fr i se okaza 4e e svesten i iskam pak da go dobavq,no trqbva da mu iskam skype(ama ne iskam da razbira)znaete li kade sa blokiranite abonati ili kak da namerq nqkoi i da go otblokiram plssssssss kajete ako znaete mn e vajno [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Град
    40 Miles from the Sun

Влизаш си в скайпа, след т'ва в Инструменти => Разширени => Блокиране на абонати.

Отваряш си skype след това даваш на Абонати->разширени->диспечер на блокирани абонати и го разблокираш.

Guest
    e dobre ama sega otblokirah nqkolko i ne gi namiram v spisaka s abonatite mi

Няма как тряя наново да си го прибавиш като абонат.А особено ако не му знаеш skype тряя го питаш
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Guest
    nachi probvai tam kydeto e za tyrsene naa abonati (ne novi a ot tvoite si) da mu napishesh skypa i predpolkagam shtom go e imalo sha ti izleze i s dqsnoto kopche i nameri 'otblokirai'

ДМХ
    Guest
    Деа кат чета писанията ви тука си мисла че съм спец по комповете

По дяволите, питай го за скайпа. Измисли нещо (преинсталирал си скайп и са ти се загубили абонати, някой ти е разбил паролата).
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си