- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- blokirane?
imam sledniq problem,predi vreme blokirah edin 4ovek,a toi sega e v moq grad i sme fr i se okaza 4e e svesten i iskam pak da go dobavq,no trqbva da mu iskam skype(ama ne iskam da razbira)znaete li kade sa blokiranite abonati ili kak da namerq nqkoi i da go otblokiram plssssssss kajete ako znaete mn e vajno [-o<
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
![]()
![]()
![]()
Влизаш си в скайпа, след т'ва в Инструменти => Разширени => Блокиране на абонати.
Отваряш си skype след това даваш на Абонати->разширени->диспечер на блокирани абонати и го разблокираш.![]()
e dobre ama sega otblokirah nqkolko i ne gi namiram v spisaka s abonatite mi![]()
Няма как тряя наново да си го прибавиш като абонат.А особено ако не му знаеш skype тряя го питаш
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
nachi probvai tam kydeto e za tyrsene naa abonati (ne novi a ot tvoite si) da mu napishesh skypa i predpolkagam shtom go e imalo sha ti izleze i s dqsnoto kopche i nameri 'otblokirai'
Деа кат чета писанията ви тука си мисла че съм спец по комповете
По дяволите, питай го за скайпа. Измисли нещо (преинсталирал си скайп и са ти се загубили абонати, някой ти е разбил паролата).
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas