- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- каква е цената(горе-долу) на малко ключе от бяло злато
Зависи колко е малко това ключе,колко грама е изобщо и как варира грама в момента на бялото злато.Предполагам не ти е голям проблем да отскочиш до някой магазин и да провериш, нали?
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
principno ne e,prosto jiveq v malko grad4e,v koeto nqma magazin na srebro,kamoli za zlato...Imam hodene do po-golqm grad sled okolo sedmica,sega pitam za da imam gore-dolu nqkakva predstava.A klu4eto ne iskam da e koi znae kolko tejko....
Еми, около 35-40 лв му е грама, предполагам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
35-40 е много .. Златото варира от 32 до 40лв , бялото ще е по -ефтино предполагам ,мойто златно сърчице излезна около 60-70лв , твойто ключе трябва да е с 10-20лв по евтино ..Вземи си със теб 60-70лв пък каквото остане ще си го върнешПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Напротив...бялото злато е малко по - скъпо от обикновеното злато!![]()
какво по дяволите значи малко кюлче злато - малка формичка 1,5 на 2 см или...?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз си мислех, че бялото злато е по-скъпо![]()
dam,zamisula e,4e durji klu4a ot moeto surce...Първоначално написано от alice sw
оф боже , аз в началото прочетох кюлче... пък то било ключе
![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
Ако вземеш от сребро ще ти е хептен евтино![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
da,znam...i tova si go misleh,no....nqkaksi...zlatno bi bilo po-dobre(i dosta po-solenoПървоначално написано от ju**
)
За момиче е предполагам? Просто не си представям момче с такова нещо.А иначе наистина зависи колко малко искаш - може и 2 грама да е, може и много повече. Цените наистина са към 30-40 лв. И е вярно, че бялото е малко по-скъпо особено от това жълтото турско злато.
За съжаление не вярвам да има голям избор от ключета и ще трябва да се примириш с големината, която имат (ако изобщо имат такова). Друг вариант е да си поръчаш да ти направят, но ще излезе още по-скъпо.
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Абе момиче...Ти като пишеш мислиш ли?!
![]()
![]()
![]()
35-40 е много,а 32-40 е нормално така ли?!И как така бялото злато е по-евтино
Малеее...
![]()
![]()
![]()
А БЯЛО пък още по-солено. Препоръчвам ти да се откажеш, особено, ако ще е заради любов, защото може да се разделите...Първоначално написано от alex_91
![]()
А за обикновено злато съм чувала и до 70лв грама, ама то някво италианско.. Иначе ти казаха колко е.
В Плевен, където златото все още е доста по-евтино един пръстен ни излезе (класа го купувахме) около 120 и беше 4 грама...
И аз мисля да те посъветвам ада й вземеш среброИ без това сега това се носи, пък и ще можеш да и вземеш по-голяма
![]()
Може ли да го снимаш?Пръстена?Скоро ще си търся и много ще ми помогнеш в ориентирането за това за какви пари каква големина мога да си вземаПървоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
Podarukat e za mom4e...i celta ne e da g0 nosi,a prost0 simvola(kakt0 kazah po-gore...durji klu4at ot surceto mi)Първоначално написано от Elisa`Day
Идеята ти е мила,но на мен не ми изглежда удачно.
1во защото той няма да го носи а ще дадеш кум пара,за да седи на някой рафт..няма смисъл
преди година бях звела един стар ключ,боядисах го с лак за нокти и му вързах една сатенена панделка и го подарих на приятеля.
Не ми струваше и лев,а той го хареса много.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
40-50
все пак зависи от грамажа и изработката![]()
Моля ?!