.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

каква е цената(горе-долу) на малко ключе от бяло злато

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Зависи колко е малко това ключе,колко грама е изобщо и как варира грама в момента на бялото злато.Предполагам не ти е голям проблем да отскочиш до някой магазин и да провериш, нали?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

principno ne e,prosto jiveq v malko grad4e,v koeto nqma magazin na srebro,kamoli za zlato...Imam hodene do po-golqm grad sled okolo sedmica,sega pitam za da imam gore-dolu nqkakva predstava.A klu4eto ne iskam da e koi znae kolko tejko....

Град
    Еми, около 35-40 лв му е грама, предполагам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    35-40 е много .. Златото варира от 32 до 40лв , бялото ще е по -ефтино предполагам ,мойто златно сърчице излезна около 60-70лв , твойто ключе трябва да е с 10-20лв по евтино ..Вземи си със теб 60-70лв пък каквото остане ще си го върнеш

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Напротив...бялото злато е малко по - скъпо от обикновеното злато!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    какво по дяволите значи малко кюлче злато - малка формичка 1,5 на 2 см или...?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    И аз си мислех, че бялото злато е по-скъпо

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    какво по дяволите значи малко кюлче злато - малка формичка 1,5 на 2 см или...?!?
    dam,zamisula e,4e durji klu4a ot moeto surce...

оф боже , аз в началото прочетох кюлче ... пък то било ключе
    Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!

Град
    Okinawa
    Ако вземеш от сребро ще ти е хептен евтино
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от ju**
    da,znam...i tova si go misleh,no....nqkaksi...zlatno bi bilo po-dobre(i dosta po-soleno )

Град
    L.A. \ Moscow
    ммм дано да си намериш...
    Raise your fist!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    За момиче е предполагам? Просто не си представям момче с такова нещо. А иначе наистина зависи колко малко искаш - може и 2 грама да е, може и много повече. Цените наистина са към 30-40 лв. И е вярно, че бялото е малко по-скъпо особено от това жълтото турско злато. За съжаление не вярвам да има голям избор от ключета и ще трябва да се примириш с големината, която имат (ако изобщо имат такова). Друг вариант е да си поръчаш да ти направят, но ще излезе още по-скъпо.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    35-40 е много .. Златото варира от 32 до 40лв , бялото ще е по -ефтино предполагам ,мойто златно сърчице излезна около 60-70лв , твойто ключе трябва да е с 10-20лв по евтино ..Вземи си със теб 60-70лв пък каквото остане ще си го върнеш
    Абе момиче...Ти като пишеш мислиш ли?!
    35-40 е много,а 32-40 е нормално така ли?! И как така бялото злато е по-евтино Малеее...

Цитирай Първоначално написано от alex_91
    da,znam...i tova si go misleh,no....nqkaksi...zlatno bi bilo po-dobre(i dosta po-soleno )
    А БЯЛО пък още по-солено. Препоръчвам ти да се откажеш, особено, ако ще е заради любов, защото може да се разделите...

А за обикновено злато съм чувала и до 70лв грама, ама то някво италианско.. Иначе ти казаха колко е.

В Плевен, където златото все още е доста по-евтино един пръстен ни излезе (класа го купувахме) около 120 и беше 4 грама...

Град
    И аз мисля да те посъветвам ада й вземеш сребро И без това сега това се носи, пък и ще можеш да и вземеш по-голяма

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от alex_91
    А БЯЛО пък още по-солено. Препоръчвам ти да се откажеш, особено, ако ще е заради любов, защото може да се разделите...

А за обикновено злато съм чувала и до 70лв грама, ама то някво италианско.. Иначе ти казаха колко е.

В Плевен, където златото все още е доста по-евтино един пръстен ни излезе (класа го купувахме) около 120 и беше 4 грама...
    Може ли да го снимаш?Пръстена?Скоро ще си търся и много ще ми помогнеш в ориентирането за това за какви пари каква големина мога да си взема

И аз мисля да те посъветвам ада й вземеш сребро И без това сега това се носи, пък и ще можеш да и вземеш по-голяма
    Podarukat e za mom4e...i celta ne e da g0 nosi,a prost0 simvola(kakt0 kazah po-gore...durji klu4at ot surceto mi)

Град
    Okinawa
    Идеята ти е мила,но на мен не ми изглежда удачно.
    1во защото той няма да го носи а ще дадеш кум пара,за да седи на някой рафт..няма смисъл
    преди година бях звела един стар ключ,боядисах го с лак за нокти и му вързах една сатенена панделка и го подарих на приятеля.
    Не ми струваше и лев,а той го хареса много.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на Riot
    40-50
    все пак зависи от грамажа и изработката
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Бялата злато е най скъпо!
    Златото до скаро беше 25-26 лева за грам а бялото 32-34-39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си