.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    MOtOooooOoO
    Guest
    zareji go i toq det si stanala gadje s nego su6to zareji i drugiq za6toto ne si struva za nego uspeh

Аман от малоумни малолетни к*бииийп*ета!!!!
    Като не ти харесва момчето не го мъчи МА! Колкото до другия... Щом не те харесва ... Бе де да знам...
    "От коя чаша да си избера да пия - празната от бира или празната от кола?"

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Moderated:Между две момчета съм!

Цитирай Първоначално написано от sladkata_vasi
    zna4i imam seriozen problem-mejdu 2 mom4eta sum!haresfam si edinq ot tqh tolkova mn 4e nemojete da si predstavite no toi predi me haresfa6e ama sega ve4e ne!drugiq puk s nego si stanah gadje dneska po prinuda na moite fr za6toto toi mn me haresfa no az nqmam nikakfi 4uvstfa kum nego ama absolutno nikakvi i drugoto e 4e toi e s 2 godini po maluk ot men
    a kajete mi sega ko da pravq mn sum oburkana zapo4nah da piq bira i da se napivam !4ESTNO KAJETE MI S KOI OT DVAMATA DA OSTANA PURVIQ GO HAREFAM TOLKOVA MN A ZA DR NQMAM NIKAFI 4UVSTFA!PLS SUVET

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Ти тъпа ли си е ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest

Re: Moderated:Между две момчета съм!

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    zna4i imam seriozen problem-mejdu 2 mom4eta sum!haresfam si edinq ot tqh tolkova mn 4e nemojete da si predstavite no toi predi me haresfa6e ama sega ve4e ne!drugiq puk s nego si stanah gadje dneska po prinuda na moite fr za6toto toi mn me haresfa no az nqmam nikakfi 4uvstfa kum nego ama absolutno nikakvi i drugoto e 4e toi e s 2 godini po maluk ot men
    a kajete mi sega ko da pravq mn sum oburkana zapo4nah da piq bira i da se napivam !4ESTNO KAJETE MI S KOI OT DVAMATA DA OSTANA PURVIQ GO HAREFAM TOLKOVA MN A ZA DR NQMAM NIKAFI 4UVSTFA!PLS SUVET

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Ти тъпа ли си е ?
    N NE SUM TUPA TI AKO SI!

za6to napravo ne hvane6 da kaje6 na pi4a 4e si luda po nego i ne se razberete??????

Guest
    ama toi pi4a znae 4e az sum luda po nego i v4era se durja milo s mene ama NEISKA DA SI IMA GADJEEE pone tova e dumata za pred mene!

ama toi pi4a znae 4e az sum luda po nego i v4era se durja milo s mene ama NEISKA DA SI IMA GADJEEE pone tova e dumata za pred mene!
    Когато човек хареса истински някого, няма как да "не иска да има гадже". Според мен те е харесвал, но си му правила подобни номера и си се държала като идиотка и затова сега не иска да има нищо общо с теб. Как можеш да твърдиш, че харесваш някого много и да тръгваш с друг ей така? Или си кучка, или си безчувствена, или не можеш да контролираш действията си.

И една уточнения за малкото ти мозъче - не си "между 2 момчета", защото едното от тях не те иска. Дори не си и с едно момче, защото ти не го искаш. Изобщо можеш ли да мислиш? Осъзнаваш ли колко близо до акъла е решението в случая?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Плевен
    това което ти остава е да се бориш за първия(имаш реални шансове,но не трябва да се пренебрегнат и отрицателните резултати в твоя полза).Относно втория, не мога да разбера защо си длъжна да ходиш със това момче защото приятелите те били накарали...Абе всеки трябва да има индивидуален избор и да взима решенията сам а не някой да го обеждава.Какво си длъжна на тва момче да излизаш с него само ,защото той изпитва чувства към тебе.По-добре поговори с момчето с което излизаш че нямаш чувства към него,защото колкото по-дълго се задържаш при него,толкова по-силно ще бъде поражението за него след време.

Offf... are stiga be, nikoe momche ne zaslujava da mu tichash sled gaza i da se izmachvash taka, nameri si nqkoi drug, koito 6te te kefi poveche, momcheta kolkoto 6te6
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest
    Mersi mn!Mn sum vi blagodarna

Guest
    Samo da ti kaja ne6to i az sam v takova polojenie ama su6toto!! samo deto az sam mom4e haresvah si edno momi4e stra6no mnogo razbrah 4e i tq men no se skarahme i zapo4na da izliza s 1 moi fr!
    Qdosah i se super mnogo daje ne iskah da q vijdam i toi e tka po malak daje 6e me ubie6 ako razbera 4e si ti
    IIIIIiii v momenta 4estno kazano spored men nqma6 6ansove s mom4eto.. Kakto i az daje e sa i na kolenca da mi padne nebih i prostil... vse pak ot na4alo kato se pravi na mnogo velika i posle po4ti trugva s 1 moi fr za da me drazni... nqma pro6ka za koko6ka!!
    sama si si vinovna moga da ti kaja... sled kato te e haresval si mogla da trugne6 s nego i napulno go razbiram..
    nqma da te obijdam nadqvam se si razbrala kvo iskah da ti kaja....

Guest
    em edva li sum az!skype:iguankata pi6i mi

ами това си е доста гадничко.. опитай се да се правиш поне за известно време на недостъпна, защото нали знаеш всеки иска да има онова, което не притежава.. или просто му докажи, че имаш сериозни намерения и чуства към него и дано те разбере.. Успех!
    Love Ickooo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    ами това си е доста гадничко.. опитай се да се правиш поне за известно време на недостъпна, защото нали знаеш всеки иска да има онова, което не притежава.. или просто му докажи, че имаш сериозни намерения и чуства към него и дано те разбере.. Успех!
    MerSi \/ \/ \/ \/

Съветвам те да отпишеш и двамата.
    скъсай с гаджето,а другия щом те е отрязъл много ясно че няма да стане с него.
    Забрави ги и двамата и си живей живота.
    И аз пия бира,и аз понякога само има едно ПОНЯКОГА се напивам,но не всяка вечер,по малко-това не е вода!
    Има си мярка във всичко-и в пиенето!

Guest
    mersi

Guest
    dr mneniq ima li

Супер фен
    Град
    sofiq
    ti sama si otgovarq6,haresva6 ediniq a drugiq ne.
    p.p za6to slu6a6 priqtelite si s koi da hodi6 i s koi ne?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

много кофти миличка
    еми виж добре е че си скъсала с това момче дето не го харесваш , няма смисъл да си с някой който ти е безразличен , щото така се измъчваш себе си , а и измъчваш и момчето .
    та за това момче по което бая си хлътнала--еми изчакай малко време , и след това поговори с него
    като го виждаш го заговаряй и т.н. , но не му се натягай прекалено много.
    След време той ще види че наистина че много искаш да си с него и мисля че ще дойде при теб
    Дано да съм ти помогнала по някакъв начин
    и успех
    Дано да тръгнеш с въпросното момче което харесваш
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Може би е по - добре да останеш сама.Няма смисъл да си с човек към който не изпитваш нищо

Guest
    mersi

Guest
    dr mneniq?

На мене ми е по-интересно как се напиваш с бира,но това е друга тема.
    И кво са като не иска да ходи с тебе,уау,светът ще пропадне в черна дупка.
    И смятам,че преувеличаваш,за какво са всичките тези реплики от сорта,че се побъркваш,просто не знаеш как да се справиш с проблемите си и ако това е твоята представа за лудост,всеки втори значи трябва да ходи в лудницата.
    Ебати хората :/

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Guest
    mersi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Samo da ti kaja ne6to i az sam v takova polojenie ama su6toto!! samo deto az sam mom4e haresvah si edno momi4e stra6no mnogo razbrah 4e i tq men no se skarahme i zapo4na da izliza s 1 moi fr!
    Qdosah i se super mnogo daje ne iskah da q vijdam i toi e tka po malak daje 6e me ubie6 ako razbera 4e si ti
    IIIIIiii v momenta 4estno kazano spored men nqma6 6ansove s mom4eto.. Kakto i az daje e sa i na kolenca da mi padne nebih i prostil... vse pak ot na4alo kato se pravi na mnogo velika i posle po4ti trugva s 1 moi fr za da me drazni... nqma pro6ka za koko6ka!!
    sama si si vinovna moga da ti kaja... sled kato te e haresval si mogla da trugne6 s nego i napulno go razbiram..
    nqma da te obijdam nadqvam se si razbrala kvo iskah da ti kaja....
    KOI SI TI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си