- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Между две момчета съм!
nemoga da se otkaja ot tozi koito si haresvam a toi me otbluskva v su6toto vreme kato mi kazva 4E NE ME HARESVA!ko da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък страшно се дразя от такива момичета като теб, които не могат да вземат решение сами, а за всичко се допитват и слушат пикливите си "приятелки"Първоначално написано от sladkata_vasi
Нареждате и псувате имо-тата наляво и надясно, а не осъзнавате че вашето поведение е не по-малко ПОЗЬОРСТВО!!! стегнете се бе хора...
Impossible is Nothing...
pfff kak 6e tragne6 s nekoi bez da ima6 4ustva we? ti 4uva6 li se????? reji go na momenta,i davai s toi koito ima 4ustva..........
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
mersi vse pak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. погледни си подписа и посланието в него.Първоначално написано от sladkata_vasi
em vijdam go i tam sum napisala 4e sum vlbena v TOZI DETO SI GO HARESVAM!ina4e za horskite dumi TFa sum go napisala naro4no za da se podse6tam da NE VQRVAM NA HORSKITE DUMI! \/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za6to vse na mene tozi koito si haresvam se zanimava s moqta Fr i na mne ne mi obru6ta nikfo vnimanie!ujasno e tova
moe ti kaja 4e vuob6te da ne m ise podigrava6 4e ako znae6 na men kfo mi e sega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()