- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да кажа на майка?
Хора моля ви помогнете ми!!! с гаджето се скарахме оня ден.. и скъсахме.... мн ни е тежко ужасно ни е идвамата още се обичаме искаме да сме заедно усещам го
обаче майка ми мн му е ядосана за това дето ми каза -да не му пиша повече.... но тогава беше пил...склонна съм да му простя мн го харесвам просто
ама майка ми е бясна...моля ви кажете как да говоря с нея ...тя мисли че е наркоман ....той не е наркоман
кажете да говоря ли с нея за него .....и какво д аи кажа
искам си го!! не мога така...
Е нормално е да се притеснява...не знам...въобсще за кво тя знае ? ама се пак си е права майка ти ... притеснява се ... Нз , ако можеш да я увериш че го бичкаш давай![]()
nedei slu6a maika si za takova ne6to 6tom si go lovka6 idi i si opravete otno6eniqtaПървоначално написано от ~egoistiC
ne6tata zavisqt edinstveno samo ot teb i mom4eto... ostavi maika ti... sled kato se opravite i kaji, tq 6te vse 6te te razbere, ako naistina si 6tastliva s nego
Be FREE!!! And feel the love...
Ami kaji na maika si 4e si 6tastliva s nego i mn go obi4a6. Ako nastoqva 4e ne e za teb sre6taite se no bez bez neinoto znanie ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Говори и !
бай дъ уей той нз дали е наркоман,ама като ги гледам тея аватарища![]()
Еми остави я майка ти...!Не повдигай темата..!Просто поговори с него,эа да се сдобрите.Не е нужно майка ти да е в течение на нещата!
[size=7][b][u]fosse cos
Ami ne e hubava ama kato nqma po-dobro re6enie ... az sam saglasna s teb 4e ne e dobre da se krie no vse pak ...Първоначално написано от pErvErzn0-LapE
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Здравей,~egoistiC!Майка ти му е ядосана,понеже е загрижена за теб,явно се е възмутила от отношението му към теб!Поговори с нея и й обясни,че той не е наркоман и не се отнася лошо и неуважително към тебпо принцип,просто тогава го е сварила в неподходящ момент.Не се карай с майка си заради него,а съвсем тактично й изясни ситуацията и това-колко мн се обичате и не можете един без друг и искате да сте заедно!Успех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
забелязала съм как така със всички мой бивши става така....че им се дразни
но когати и кажа "ей мамо видех миро (примерно) говорихме ...."тя се радва...дали и е нужно малко време ...да изчакам а??
Първоначално написано от ~egoistiC
Milichka ,ti s maika si li hodish ili s momcheto ???
Neq ne q burka kvo stava vyv vryzkata ti ,osven da ti dava syveti -nqma pravo drugo da pravi !!! Tova si e tvoqta vryzka !Ne neinata,che da i obqsnqvash.Kazvash i ,che taka si reshila,che go obichash i tova e...nqma kakvo tolkova da go mislish![]()
Здравей отново,~egoistiC!Можеш да почакаш малко,но не е прекалено много(желязото се кове,докато е топло),но непременно поговори с нея,тя е твой родител,притеснява се за теб,желае ти доброто,трябва да бъде наясно с душевните ти терзания.Доверието е много важно в отношенията между родител и дете!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
maika ti e pedalizvinqvam se za dumite no si otidi pri gadjeto i se opravete..
az prosto ............ taka si govorq![]()
![]()
Кажи й как стоят нещата, все пак ти си решаваш, а и щом си сигурна, че не е така, не мисля, че има проблем.
Съгласна.Първоначално написано от A_JoLiE
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
сдобрихме се ....казах на майка...... тя е мн против...... но.... се примири...............................
но нещата не са същите мн променен ,агресивен..мн зле настроен то е така "огън който веднъж се изгаси после трудно се пали"
и мисля да се приключва окончателно....мн съм разочарована!
охх имам същия проблем с наи добрия ми фр .. таи де нещо подобно ... само дето тои ... кфо да направил казал и че няма да говори с мен вече.. не го упреквам но е малко кофти.. ти говори с нея.. ако не успееш да я разубедиш даи и да разбере че го обичаш достатъчно че да не се инт до такава степен от мнението и![]()