Имала съм мъжко, а от 7 години имам женско и определено е по-добрият вариант женското.
Мъжките не опикават собствения си апартамент, но заведеш ли го нагости през цялото време ще си натръни. Аз лично бих се почувствала супер тъпо дори и на баба ми като ходим на гости всеки месец да й опишка къщата.
Мъжкото куче, ако е по-голямо можеш да го обучиш да не заяжда с мъжки, обаче другият мъжки няма да е обучен и става егати ужаса.. То аз сега трепера понякога /веднъж ни нападнаха 2 женски ротвайлерки../, пък какво остава и за обратното. Поне за мен това е проблем, защото съм адски страхлива, но обичам да я разходя и в Борисовата примерно
А за разгонването при женските, няма никакъв проблем. Повечето, които са се изказали не знам дали въобще са имали женско куче, ноо при моето куче си е като при жените. Слагам и мои стари гащи и превръзка. Щяла да има кученца, не знам какво си мислите, ама само уличните раждат така... Аз пък не познавам нито една женска, забременяла без стопаните да искат. И да веднъж на 6 месец, ще се съобразяваш кога няма кучета да я изведеш, ако си в някой от....кварталите. А и има каишки. Моята дори сама се дърпаше и чаш онзи ден се влюби, а е на 7 години... Мъжкият е много красив и супер готин по характер-джентълмен Ама в сексът хич, не го бива, за три седмици успя 8-9 пъти да уцели дупката Та се наложи инвитро И утре пак сме на процедура \/
Мъжкото също би бил добър избор, но определено не е за мен. Като си спомня как кучето на едни приятели се разхождаше само на каишка... Но ако е някой дребос, защо пък не. Тома колко ще си го обичам и характетър не зависи от пола =)