.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated:Харесват ли жените мръсотии?

Днес ми се случи нещо странно ... не на мен а на братовчед ми ....
    Той има едно приятелче което е мн тъпо и някакво момиче щяло да идва при братовчедка и ....
    И този приятел на братовчед ми е казал на братовчед ми следното " да не вземеш да зарибяваш Виктория (момичето което ще идва при братовчедка си ) и братовчед ми казал при условие че дадеш 1на част от задника на сестра си ( сестрата на приятеля на братовчед ми) и Валенсия (някакво друго момиче )
    И приятеля на братовчед ми отишъл веднага при тези 2 момичета и те са се скарали с братовчед ми ( нека да подчертая че братовчед ми зарибява тази Валенсия ..
    Та въпроса ми е харесват ли жените да им говорят мръсни неща ....

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

cencen
    Guest
    za syjalenie ot typota se umira

xhaxhaxha......kato nachalo pochti nishty ne se razbira ot posta ti....nachi ima jeni koito obichat,no ne vsichkite!!!...i verny ot tapotiq se ymira...za sajalenie!!!!!!!
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ахахахха, прощавай, ама не разбрах ти какво си, братовчеда на кой братовчед какъв е, и кое момиче на еди си кой каква се пада и на кой какъв му е проблема..

Едитнах го, че имах правописни грешки

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ахахахха, провашай, ама не разбрах ти какво си, брадовчеда на кой брадовчед какъв е, и кое момиче на еди си кой каква се пада и на кой какъв му е проблема..
    Много точно казано
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    не можах да разбера какво си написал

Guest
    Ni6ty ne razbrah ama karai \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    разбрах какво си писал, та.. то е супер просто бе пич Нямаш какво да правиш ли?
    Иначе не.. малко момичета обичат да им се говорят мръсотии И повече не се гаври с форума

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sin City
    не разбрах ништо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си