- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:тема за разговор по чата.....
спри да й пишеш. чакай тя да ти пише. ако има интерес и тя ще се запита "леле, за к'во да го заговоря тоя пич"... абе общо взето - има ли желание, има и начини. т'ва е общовалидно. щом на теб ти действа, значи и на нея би и подействало (ако има интерес, подчертавам).
аз обаче малко ще те смъкна на земята. според мен въпросната мацка няма интерес. когато я покани на кафе, тя ти отказа, нали? интересно ми е дали ти е дала причина за отказа си.... но както и да е. има два варианта 1. просто ти е резнала квитанцията 2. имала е адски напрегнат ден, запълнен от всякъде с всевъзможни срещи с приятелки/роднини.... 99% съм сигурен, че истината е в първия вариант.хм, какво ли щеше да отговори тва момиче ако брад пит я беше поканил на кафе? мда,точно така. щеше да каже "да", да умре от щастие и да се върне от мъртвите,за да отиде на срещата
![]()
така че - оттегли се малко, не си блъскай главата заради едната жена...ако тя има интерес, то той ще се повиши след твоето оттегляне. и съответно ще реши да вземе нещата в свои ръце. а и да няма интерес, току виж и станало интересно защо пък вече не й пишеш... и така ще почне да мисли и разсъждава върху твоето поведение, ще й се прииска да те потърси и може би ще се появи някакъв интерес и при нея...
Every minute is another chance to turn it all around.