.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Moderated:Връзка от разстояние

Според вас може ли да съществува връзка от разстояние?
    Защото моята е точно такава и нещо не съм много обнадеждена!
    Иначе много обичам това момче,но просто има едно разстояние,което малко или много е пречка - вие как мислите? ....

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Ako liubovta e istinska nishto nemoje da q spre i moqta beshe takava no se premestihme v gradyt kadeto e moq priqtel ;]
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Град
    Terra incognita!
    Здравей,ХрС!Според мен е възможна такава връзка!И ако любовта е истинска,тя ще пребъде през времето!Не губи надежда,ако го обичаш истински!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мерси много! Вие сте Злато!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Преди бях против връзките от разстояние, докато не ми се наложи да имам такава... казвам "наложи", защото с приятеля ми бяхме заедно от преди той да замине и когато това стана нямаше начин да зарежа всичко, при положение, че не е много далече и се виждаме поне 3 пъти в седмицата Но нещата стоят малко по-сложно, когато няма начин да се виждате толкова често и когато разстоянието е прекалено голямо Така че ти си преценяш дали си заслужава.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мерси Много ..!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Любовта е по-силна от всичко!Ако наистина се обичате,любовта ви ще се съхрани и ще се запази.Разстоянието е пречка,но истинските чувства биха могли да го преодолеят.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Любовта е по-силна от всичко!Ако наистина се обичате,любовта ви ще се съхрани и ще се запази.Разстоянието е пречка,но истинските чувства биха могли да го преодолеят.УСПЕХ!
    Благодаря и на теб!

Фен
    Град
    Sofia =)

Re: Помагайте

Цитирай Първоначално написано от ХрС
    Иначе много обичам това момче,но просто има едно разстояние,което малко или много е пречка - вие как мислите? ....
    Според мен не ... Връзка може да има , ама любов трудно

Ами ще ти го кажа от личен опит - поне,както
    стана при мен ..съществува,да,издържа не малко време,
    ако връзката е стабилна,но ако не се съберете
    на едно място рано или късно сами се отказвате за да
    дадете шанс на другия да е щастлив

Оф.. "любовта е по-силна от всичко", дрън дрън. Хората са казали - очи, които не се виждат се забравят. И както казаха преди мен, връзка може, любов малко трудно. Или поне вие може да си мислите, че е любов, ама всичко ще е до едно време. То не че и при връзка с някой, който е при теб няма голяма възможност за същото.

Re: Помагайте

Цитирай Първоначално написано от ХрС
    Една връзка от разстояние в която да обичаш - една наблизко която да оправяш и една с която да ходиш насам натам
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

da moje..no zavisi dali imate pari za put xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    da moje..no zavisi dali imate pari za put xaxaxaxaxaxaxaxaxa
    Верно си е ... Ако ти си от Силистра а гаджето от Петрич или Сандански нема да е мн яко ... или то Видин и Свиленград ...
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от LostMyMind
    Оф.. "любовта е по-силна от всичко", дрън дрън. Хората са казали - очи, които не се виждат се забравят. И както казаха преди мен, връзка може, любов малко трудно. Или поне вие може да си мислите, че е любов, ама всичко ще е до едно време. То не че и при връзка с някой, който е при теб няма голяма възможност за същото.
    Вярно е, че за да има любов, огънят трябва да се поддържа, но и не всички такива връзки са на големи разстояния, моята не е.. не знам как е при нея, но ако имат възможност да се виждат редовно, защо да не са си заедно?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

NE! ne moje.... tova e moeto mnenie i nikoga ve4e ne bih se zahvanala s takova neshto

Ами ние се виждаме кажи,речи по два пъти на седмица!
    Или той идва или аз! В смисъл разстоянието е 60км. Но въпроса е там,че сега е лято и за това е така! А после като започнем училище едва ли де си виждаме! Но,все пак се обичаме за сега!
    И дано така да е и занапред,че ...

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Понеже тука чета само някакви мнение,в който пише,че може,че има такава любов и че ако е истинска не знам си какво. Добре бе,хора, не сте ли чували,че "Очи,които не се виждат,се забравят!" Такива връзки,които са на разстояние,не просъществуват дълго. В началото си се виждате по 2-3 пъти на седмица,после почвате веднъж в седмицата,веднъж в месеца и така нататък. Да биеш толкова много път и да даваш само пари за път,колко мислите,че ще трае....година,две...много се лъжете. Не,че искам нещо да разочаровам,този който е написал темата,но не трябва да се заблуждавате така. Дори и любовта да е истинска,както вие казвате,винаги има обстоятелства,които ще я развалят. Гледайте на нещата по-реално,а не с розови очила Сори,ако съм разочаровала много хора с постта си,но това е действителността

Guest
    Нямаш шанс Не се радвам всъщност.. Но е наи-добре да се усмихнеш на нещата, които не можеш да промениш. И да не ти пука

Мега фен Аватара на koalka
    Възможна е, въпреки че не съм имала такава.Имам наблюдения, но може да се поддържа, ако има желание и силни чувства и все пак двамата не сте отделени напълно и не се виждате по половин година примерно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си