.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: kozunacite

puff'daddy
    Guest

kozunacite

dnes za 1vi pyt shibah koz normalno li e da ne se napusha ?!

Ако е била няква плява е напълно възможно.
    You got all my love, living in your own hate!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    И мега якия чук да е бил,пак може да не се е.
    Аз мога да си го обясня.
    Той всъщност се е напушил,обаче не е знаел какво да очаква,не е знаел точно какви са филмите,какво е усещането,как да се чуства и как да реагира ...
    Може просто да му е било странно. И само така да е усещал.
    След 3-4-5-15-20 пушения ...Вече всичко ще си е нормално.
    Не е така,защото наркотиците не действат като Аналгина - да си внушиш,че ти минава болката и да ти мине.Напротив-тук има действие върху мозъка и върху централната нервна система.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен
    ааааа ама то аналгина така ли работел кххх трябвало да си внуша хаахах добре, че не бутам нищо от аптека..
    точно както каза Whisskas именно това, че не знаеш какво да очакваш е причината всички да си мислят, че първия път не се напушваш..
    та, не прави повече подобни смешни изказвания.. или може би ти, дето си смучеш инфото от глупави антидрога обществени предразсъдаци, знаеш по-дибре как е, а не ние, "бедните изпаднали зависими"
    моля те, ела ми обясни всичко за наркотиците.. та ти си толкова осведомена.. може би дори ще успееш да ме избавиш от тази убийствена за мен зависимост.. ооо, дано..
    ама ще е друг път, щото сега имам един мн обещаващ масур, тъкмо за преди лягане.. еххх, зависимост..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си