.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    там където си излишен!

Moderated:майка ми може да ме накара да скъсам с него

hi pak na all..iskam da popitam nqkoi,da mi kaje kakvo da prava???ta zna4i az go napravix s gadjeto,no roditelite mi ne nzaqt...maikami mi kaza 4e ako razbere 4e na tezisi dog toest 14 sum go napravila 6te me izxvurli ot nas...az i kazax 4e ako go iskam za6to da e go pravq?? no tq neiska i ne mi pozvolqva za6otto sum bila malka o6te i ne bilo polezno za men,za6otto sum se razvivala... vuprosut e tam 4e iskam da i kaja no me e strax kak 6te reagira moje da me nakara da skusam s gadjeto mi,za6toto otva ve4e se e sly4valo da kusam s engo zaradi neq...a neiskam da go kusa,no i neiskam da q luja tq samata mi kaza 4e iska da go razbere tova ne6to ot men ako go napravq,ne kakto stana pri sestrami..tq go napravi na 15 i i kaza 4ak na 16...no maikami znae6e predi tq da i kaje..kakto i da e,,ta tova mi e problema...STRAX ME E KAK 6TE REAGIRA,I DALI NQMA DA ME NAKARA DA SKUSAM S GADJETO SI,ILI 6TE ME RAZBERE 4E SUM GO NAPRAVILA ZA6TOTO AZ ISKAM??? molqvi kajete mi kakvo da pravq???

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    Terra incognita!
    Здравей,sweet4esf!Най-добре е да бъдеш искрена с майка си и да и признаеш,че си правила секс с приятеля си!Обясни й,че мн се обичате,чуствала си се готова,искала си го и затова сте го направили!Дръж се като зрял човек,понеси последствията от действията си,но и отстоявай правото си да бъдеш щастлива с гаджето си!Упех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Ама как така ще ти се меси?!?!?!
    Няя значение, че си на 14 и аз бях на толкова, като си направих сефтето, но не съм се чувствала длъжна да давам обяснения на когото и да било! Първо защото на тази възраст закона вече ми дава правото да правя секс и второ защото това е моя личен живот и никой няма право да ми държи сметка, пък дори и майка ми!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Ами тя е права,че иска да те предпази,но
    отдруга страна тФа си е нещо доста лично,така че
    не е 'лъжа',ако го запазиш за себе си
    а и за да не си докараш неприятности

realno poglednato 14 sa si 14 oshte si dete - nedei i kazva

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ако ти бях майка щях да те претрепя, да не те пускам от нас. На 14 секс! Не е нормално-ще полудея, ако 14 годишната ми дъщеря прави секс. Това си е живо престъплание. С пълно право ти се меси. Кой ще дава съгласие за аборти, пред кого ще ревеш, ако ти закъснява? Тя ти е майка, а ти нямаш 18. Тя носи отговорност за теб. Нормално е да не е щастлива от този факт. подкрепям майка ти напълно!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ами просто не й казвай. Кажи й когато станеш по-голяма и вече няма да може да ти държи сметка
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmm KREM4E! tova 4e ti si go napravila na 20 i nz kolko tam, ne ti dava pravo da sadi6 horata. momi4eto sega e re6ilo, sega e sre6nalo podhodq6tiq moment + tfa ne pita ''dali da go napravi'' a dali da kaje na maika i! i da te pitam ako ti bee sre6nala mom4eto s koeto si sega na 14-15, nqma6e li sled vreme da spi6 s nego?q pomisli malko. i ako stav ana vapros az sa6to sam etstvena no q razbiram..... a sega po temata: ne i kazavai direktno, namekni i .govori 4esto za tova,podpitvaI Q I TQ SAMA 6E SE SETI.I DANO NE GO VAZPRIEME MN ZLE .USPEH
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Re: Moderated:майка ми може да ме накара да скъсам с него

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    hi pak na all..iskam da popitam nqkoi,da mi kaje kakvo da prava???ta zna4i az go napravix s gadjeto,no roditelite mi ne nzaqt...maikami mi kaza 4e ako razbere 4e na tezisi dog toest 14 sum go napravila 6te me izxvurli ot nas...az i kazax 4e ako go iskam za6to da e go pravq?? no tq neiska i ne mi pozvolqva za6otto sum bila malka o6te i ne bilo polezno za men,za6otto sum se razvivala...
    ![/b]
    napalno saglasna sym s maika ti....na 14 o6te ne znae6 pikae li ti se ili ti se ebe..kogato zapo4vash da pravish seks trqbva da zrqla ve4e i da znae6 kakvo pravish naistina... a az sam napalno ubedena 4e edno momi4e na 14 ne e takova

P.S Mnogo se draznq na takiva koito kazvat --> emi kafo davai i az bqh na 14 napr kat go napravih .... e ne karaite dr momi4eta da se vodqt po tfa kfo ste napravili vie ... s edna duma im kazvate e az go napraih ti 6to da ne go napraish

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    hmm KREM4E! tova 4e ti si go napravila na 20 i nz kolko tam, ne ti dava pravo da sadi6 horata. momi4eto sega e re6ilo, sega e sre6nalo podhodq6tiq moment + tfa ne pita ''dali da go napravi'' a dali da kaje na maika i! i da te pitam ako ti bee sre6nala mom4eto s koeto si sega na 14-15, nqma6e li sled vreme da spi6 s nego?q pomisli malko. i ako stav ana vapros az sa6to sam etstvena no q razbiram..... a sega po temata: ne i kazavai direktno, namekni i .govori 4esto za tova,podpitvaI Q I TQ SAMA 6E SE SETI.I DANO NE GO VAZPRIEME MN ZLE .USPEH
    на тази възраст и двамата сме били шишковци и щяхме да се търкаляме . Всъщонст аз си бях казала-след като завърша гимназия!!!!!
    Аз казвам как бих реагирала ако ми е дъщеря. И как бих реагирала,а ко моето дете би изтърси нещо подобно.
    А и аз не казах на майка си веднага-чак след около 4 месеца и нищо не стана. Ама е кофти вечното опяване да се пазим.

xa kak maikati 6a sa barka deto ne i e rabotata Tq da ne misli 4e tq 6a ti izbira s tezi koito da xodi6

Град
    Свищов
    тя е на 14 и майка и има пълното право да й се бърка за всичко. Тя е малолетна!!!!!

Град
    sf-to
    emi po-dobre da i kaje6 spored men opitai se da i obqsni6 4e mn oi4a6 mom4eto sas koeto si i zatova si bila gotova i si go napravila spokoino tq nqma da te izhvarli ot ka6ti (vsi4ki roditeli taka govorqt) a aku te nakara da skasa6 sas gajeto prostu i kaji 4e taka nqq da promeni ni6tu ti pak 6te si spala sas negu i katu skasa6 sas mom4etu nqq da si detstvena tai 4e nqq smisal postapi kaktu smqta6 za ok i uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    Не й казвай, ако не искаш да скъсаш с гаджето ти.
    Но майка ти е абсолютно права, малка си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си