- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- SPE6NO MI TRQBVA OTG
MOJE LI OT IP- ADRESA NA PO6TATA DA SE RAZBERE KOI PRA6TA PISMA I OT KADE?????
SPE6NO EEEEEEEE
moje ama ti trqbva nqkoi napred s materiala.Za6otto ti mai ne si 6tom pita6 takiva ne6ta???
mersi!
no kato provere6 ip- adresa kakto ti pokazva?
moje6 li da razbere6 s to4nost ot kade i koi to4no pi6e????
мисля че има разни сайтове и програми които проследяват айпито, само че ако този който го ползва е с динамично айпи няма начин освен по МАС адрес а за тва вече не знам дали някой такъв сайт може да го направи (ако знаеш какво е МАС адрес ще разбереш)
за да разбереш през и-мейл айпито на човека ще трябва да го направиш от самия сървър на пощата и там постоянно да дебнеш кога онзи ще прати някъв мейл
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
mersi mn za otg, no moje li da se razbere dadeno ip na koi 4ovek???
moje li 4rez ip=adresa da razbere6 koi 4ovek ti pra6ta pisma??
ако имаш предвид като име и т.н. само по айпи.... ами предполагам че може ама би било адски трудно, ще трябва разбереш към кой провайдър (интернет доставчик) е регистрирано айпито, после тях да питаш обаче адски много се съмнявам някой да ти даде какъвто и да било достъп до въпросните бази данни без съдебна заповед.... а да се опитва някой да ги кракне би било противозаконно... съжалявам но нещата са такива, има адски строги закони за интернет сигурността, анонимността и т.н. а и би било неетично от страна на провайдъра да ти каже кой е със съответното айпи
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
![]()
![]()
![]()
все още имало смях тука еее....