Nqkoi moje li da mi kaje kak moga da si smenq cveta na start meniuto ? Znachi v momenta si mi e zelen i ... razbirate savsem normalen nqkoi shte mi kaje li kak moga da si go smenq i ot kade ?
Ивинявам се че го казвам но може и сам го виждал по интернет и по клипове правени в зазз ! Може просто не знам как става и за това питам дали някои може да ми каже .... ама ... кат няма кои да ми каже ...
Може да заключите темата !
как да не може бе, тва че и ти не знаеш не значи че не можеПървоначално написано от QPONECA
![]()
ами ето как става - цъкаш с десен бутон на десктопа и избираш Properties-> Appearance-> и там вече търсиш по падащите менюта, най-лесно е просто да смениш Color Theme-а на целия уиндоус
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Вече си го направих но все пак мерси
Еи Eternal Silence да сам казал че наможе това беше просто като въпрос "ами ако немоййййй" тай че бади по спокоен
спокс бе човек, само се ебавам![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
не е това мястото да се караме, пич, айде извинявам се щом толкова си се засегнално да знаеш че само се майтапех
![]()
Ако искаш по-разнообразни и хубави цвтове изтегли си Виста стил-готина програмка.