- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно френския маникюр
Здр.Искам да ви попитам,понеже сега за първи път ще си правя френски маникюр и знам че се слага бял лак в края на ноктите,но слага ли се накаква предпазна лента защото така иначе е мн трудно?
И другото което искам да ви питам като си рисувате по ноктите купувате ли си някакъв специален лак или молив за рисуване или там каквото е?Защото иначе пак става доста трудничко и се размазва.![]()
da macka, slaga se i lenta i ima specialni lakove za risuvane...az specialn0 ne m0ga da si risuvam, za6t0t0 e d0sta trudn0..taka 4e nai-d0bre idi na manikurist!
emi v kozmeti4nite magazini ima kompelk4eta za fr manikur
добре де, има тема за маникюр с повече от 60 стр, защо не попита там
за френския на мен и е по-трудно с лентичките, които се лепят - докато ги залепя да са равномерни, после да отлепям - смисъл няма - направо с четката![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Еми по принцип има лепенки, но на мен лично ми е по-лесно направо :P А за рисуването по ноктите има специални лакове за тая работа с тънки четчици ... след време ще свикнеш и ще ти се струва лесно да си рисувашВ началото и аз не можех много добре и се мацах като луда
ама беше интересно
![]()
I'll be all you need and more ...
да,и на мен ми е по-лесно БЕЗ лентички...
А рисуването определено ми е по-просто с четка за зъби
Четка или клечка за зъбиПървоначално написано от Jamalska
![]()
I'll be all you need and more ...
Otnosno tova dali da izpolzva6 predpazni lenti4ki za frenskiq manikur si zavisi ot tova do kolko ti e to4na rukata, no za ulesnenie polzvai makar, 4e az ne izpolzvam predpazni lenti, kogato si pravq frenski manikur. A noktite si gi riduvam s lakove s tunki 4etki uli s pisec. Ili puk mi gi pravi mama, za6toto tq risuva mn hubavo.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз действам направо с четката на лакас тия лентички е голяма занимавка....
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
frenski sama ne moga da si napraq......za risuvaneto po noktite...
kogato nqqqm vreme da hodq pri manikuristkata mi az si praq cvet4eta ili sar4ica...ne sas specialnite lakove...
vzemam edin obiknoven i si ima edno instrument4e,koeto e za taq cel...ne go znam kak se kazva.Pitai v kozmeti4nite magazini ili pri nqkoi manikurist.![]()
френски си правя с лентичките,и комплектче от лакове спецялно за френски.
Рисувам си с спецялните лакове с тънки четки![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
френския маникюр наистина се прави с лентички, но на мен с тях ми е доста по-трудно, затова го карам без тях. Просто ти трябва бял и безцветен лак и готово.
по принцип не се прави с безцветен ,ами мн блед..Първоначално написано от N0_feAR
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.