.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    gostencheto
    Guest

moje li da se pluva s tampon

she mi stane li neshto ako pluvam s tampon???

Повече от фен
    не

може би искаш да питаш дали като плужаш с тампон тва ще ти помогне
    You're nombody until you're somebody!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    не, но като спреш да плуваш веднага го смени
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

gostencheto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    shto? kvo sha stane inache?

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от gostencheto
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    shto? kvo sha stane inache?
    ми не го сменяй и ше видиш

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Тампонът абсорбира всички микроби от басейните/морето. Много е голяма вероятността да лепнеш някоя инфекцикйа, за това трябва да си го сменяш често. Иначе може да се плува с него. Но имай едно наум.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ami ni6to nqma da ti stane kogato si v cikal tamponite sa prednazna4eni i za tova da moje6 da pluva6 s tqh-az sam pluvala ni6to nqma da ti stane spoks!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Тампонът абсорбира всички микроби от басейните/морето. Много е голяма вероятността да лепнеш някоя инфекцикйа, за това трябва да си го сменяш често. Иначе може да се плува с него. Но имай едно наум.
    Абе все пак не мисля,че тампонът абсорбира всички микроби от басейна.Той си е вътре в тялото,а срамните устни не са широко отворени,че водата да си прониква вътре спокойно.Друг въпрос е,че тампона задържа кръвта в тялото и затова не е особено хигиеничен и трябва да се сменя често.

Guest
    може да звучи кофти ама снощи ми се наложи да го правя тва-да плувам с тампон и найстина жеднага като излезнеш го сменяй щото подгизва и като го махнеш ще видиш освен кръв и мнооого вода а всички знаем колко хиляди болести се мотат из басеините.

Nqma problem da pluva6 s tampon prosto go smenqi 4esto za6toto moje da popie i voda ot baseina a znae6 4e vodata ne e ot nai 4istite
    ЖиВоТа е ЕдНа БуРя в ЕдИн МиГ СлЪнЦеТеТо Те ГаЛи,а В СлеДваЩиЯ МоРеТо Те БлЪсКа в СкаЛиТе

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от bubbles2602
    Абе все пак не мисля,че тампонът абсорбира всички микроби от басейна.Той си е вътре в тялото,а срамните устни не са широко отворени,че водата да си прониква вътре спокойно.Друг въпрос е,че тампона задържа кръвта в тялото и затова не е особено хигиеничен и трябва да се сменя често.
    - Ти нека не си го мисли, важното е, че е така. Не малко момичета после се оплакват от бяло течение, гъбички и кво ли не. Без тампон можеш да ги хванеш тези неща от басейна, камо ли с него.
    - Не е вярно, че не е хигиеничен. Това е предразсъдък. Докато превръзката реално погледнато трябва да се сменя през 2- макс 3 часа, това време при тампона е 4-6 часа. И има писани реферати и доклади за това, че превръзката е по- опасна, когато и двете се употребяват правилно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    И има писани реферати и доклади за това, че превръзката е по- опасна, когато и двете се употребяват правилно.
    Само не можах да разбера защо превръзката да е по-опасна. Аз лично не виждам логика, затова ако знаеш нещо допълнително би ли обяснила.

Супер фен Аватара на Barbie
    По принцип не е препоръчително изобщо да плуваш по време на менстуация. Влагалището е устроено така че само да се поддържа чисто и да се предпазва от инфекции (до известна степен), но по време на мензис става по-уязвимо към замърсяване. Ако все пак не можеш да го избегнеш, ползвай тампон и веднага след това се измий хубаво и смени тампона.

Бях чула някъде,че не било полезно докато си в цикъл да се излагаш да слънце за по дълко...вярно ли е това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си