.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Незнаенката

Абе хора ... снощи тука са омазахме е 20 човека издрусахме 10 кантара амфети и изпушихме към 10 масака и ся незнам кво стаа с мене та въпроса ми е кога ще се оправя :P

Па ти нещо да не се хвалиш? Кат се наспиш и нахраниш кат хората ше ти мине, па може и да трае 3-4 дена афтъра, деа знам.
    You got all my love, living in your own hate!

Guest
    Ми пич кво да ти кажа ... афтъра вече много гадно тресе ...
    гладен съм ама ме мързи да ям изядох 2 кроасана и 1 паржола с малко хляб и чесно ти каам щях да гъкна.

Ся тука са забърквам с малко музичка ама и тя не помага даже по зле изнервя ме ...

и тъпото е че тряа да излизам тука с едни девойчета пък аз съм мега неадекватния ... направо ужас

Вече ще караме на бонбони

Момиче съм Всъщност амфета не е много оферта, защото при мен афтъра трае няколко дена и съм адски агресивно настроена в общи линии. Недей да се зарибяваш много - от личен опит ти го казвам... А бонбоните внимавай като ги пиеш да не ги смесваш с алкохол, защото една приятелка така почина... Беше се натряскала яко с амфет и после много алкохол. Ужасно е.
    You got all my love, living in your own hate!

Guest
    Когато бях зарибен ... беше отдавна ...

Сещам се 1я път като предрусах 13-15 линий, 1 бяла звезда и 2 масета ей тогава направо щях да умра 2 дена ме държеше

При тебе незнам закфо е такъв гаден и дълъг афтъра абе ... то ний снощи не църкахме много 6-7 линий да съм напраил и масетата и тва ...

Ма само тая вечер като си хапна и като са наспа ще съм 100% свежарка на другия ден ...

Ся много ме е ят обаче ... тия амфети много топят и ръката ми вчера беше много по-голяма от вчера

А туй за бонбоните ... аз не ги обичам много им е кратък ефекта предния път 1 1/2 мики маус и ефекта беше точно 15-20 мин направо ме беше ят мега хипер много

А туй за твойта приятелка много съжалявам ... но всеки си знае мярката и знае, че може да спре когато си пожелае ... явно тя самата не го е желала

И сории че ти говоря на пич ама не знайх че си Фченце

Айде аз утивам на кафе после може да комуникираме

Ако искат да ми пишат още наркомани или някой да ме опреква, че съм наркоман. Skype: booby-bg

Към 22 ще съм тук!

Супер фен
    хаахахахаах
    ти като наркоман ли се изживяваш? хаахахаахах
    стига се прави на гъзе.. хубаво, разбираме, че си се понадрусал повечко и искаш да ни разкажеш.. ама си смешен

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си