- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubena sam v dvama pomo6t kakvo da prava
vlubena sam v dve mnoo gotini mom4eta ediniet e 21 a drugiqt na 18 i s dvata sam mnogo dobra priqtelka daje i devamata znaqt 4e gi obi4am no nemoga da sam s teh za6toto:
1.hoda sas savsem dr mom4e det daje i nego haresvam
![]()
![]()
![]()
2.nz te kakvo mislqt
3.koi da izbera
lelelel napravo sam razdvpoena molq vi kajete mi kvo da prava 4e ve4e nz
v posledno vreeme mi se varti edno v glavata da se samoobiq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POMO6TTTTTTTTTTTTTTTt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе я земи се стегни!!!!!кво си4ки като ви е дошло яйцето на задника и айдеееее ще се самоубивам!!!!!
1.закво имаш гадже което въобще на харесва6?
2.земи скъсай с него![]()
3.избери тоя който пове4е харесва6!!!!!
Sry za vuprosa ama ti na kolko si 12-13...???
Aide sega shtot ne obicham gadjeto si i neznam kfo da pravq she si prereja venite s lajichka za kafe..hahah Smeshno e... Kusash gadjeto ostavash za 1-2 sedmici samichka (ne e chak takava tragediq kakvato she ti se stori) prez tova vreme dobre obmislqsh kum koi ot prqitelite ti imash po silni chustva s koi shte ti e po dobre i tn..i gotovo
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти не си добре просто нз закакво пускаш такава тема като отговорът е много прост като не харесваш приятеля си скъсваш с него и избираш един от ония двамата (който пове4е ти харесва) тръгваш с него и ОК![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Ами късаш с сегашното си гадже, като не го харесваш ко се чудиш?!
После хубуу си помилсяш кой от другите двама харесваш повече и готово. А ако стигнеш до извод че неможеш да избереш тогаз оставаш сама докато не избереш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Разделяш се с приятеля си щом не го харесваш. Не се забъркваш с нито един от двамата. Ако тръгнеш с единя ще мислиш за другия и обратното.
И да поясним, не обичаш, а харесваш. Не можеш да твърдиш, че обичаш 2 човека едновременно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
според мен трябва да скъсаш с сегашното ти гадже и да решиш кой от двамата ти харесва повече или просто ги попирай дали те харесват и ако и 2мата те харесват вече избора си е само твой![]()
![]()
Emi verno e mnlo obarkanoama skasai s gajeto si i izberi edin ot 2-ta
![]()
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
Spored men pyrvo e redno da se razdelish sys segashniq si priqtel,shtom ne go haresvash.Nqma smisal da si s nqkoi i da go lajesh za 4uvstvata si.Sled tova se zamisli hubavo koi ot dvete mom4eta ti haresva poveche...vse trqbva da ima neshto u ediniq,koeto da te vleche poveche kam nego.Sled kato izberesh pochni da se zakachash s nego poveche i mu pokaji che go haresvash.Stiskam palci.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
НАПРАВЕТЕ ТРОЙКА!
Много е кофти да не энаеш какво ескаш!А ти не энаеш!Е на такива като теб,винаги давам един съвет-да останат сами!Остани си сама и ги эарежи всички!Това е най-добре эа теб,щото иначе като иэбереш един,след една седмица ще е появят още 2-3-ма....!А и на колоко си ?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Олееее,голяма ревла си!
Наскоро имаше такава тема.Та и теб да те питам:защо си с гаджето си след като не го "обичаш"?Отговори си сама на въпроса.
chesto sreshtano razdvoenie.....ne nie a ti samo moje da si pomognesh prosto se uspokoi i pomisli dostatychno vreme....sama reshi s kogo iskash da si zashto obichash ediniq i zashto drugiq...sichko e v tvoi ruce ... dano napravish podhodqshtiq izbor...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти не си раздвоена,ти направо си разтроенаЩом не обичаш гаджето си,защо си с него?По-добре скъсайте и си помисли с кого от двете момчета,които обичаш,искаш да си.НЕ може две неща да са еднакви.Както и любовта към двама души не може да е еднакво силна.Прецени кого обичаш повече и кой те обича и би желал да бъде с теб,кой ще ти даде това,от което се нуждаеш и си прецени.Айде УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
1.skusai s gadjeto
2.sre6tai se i s 2-mata govorete si i
3.izberi koi ti haresva pove4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MNOGO PROSTO MOMICHE...hodi s edin haresva drygi dvama
ama naistina si mnogo ZLE![]()
Прецени кого от тримата най-много харесваш и се хвани с него. А ако не харесваш гаджето си - защо си с него?![]()
Честно да ти кажа-изобщо не четох темата! Щом са двама значи не е любов! Избора не е труден, когато са двама, а когато става дума за любов няма дилема!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
аре сбийте се![]()
![]()
Няма такова нещо,като ВЛЮБВАНЕ в двама![]()
Вероятно ти харесват много и двамата,но
просто сама помисли добре с кой си заслужава
да тръгнеш и направи нещо за да разбереш
харесва ли те момчето!
А и кФа е тая глупост да излизаш с момче,което изобщо не харесваш![]()
Така само ослужняваш нещата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnoo se radvam za tbe
Не можеш да обичаш двама, според мен.Избери този, към който имаш по-силни чувства, т`ва е.
Я се самоОбий най-добре ...
Едни въпрос:
Защо като не харесваш гаджето си още си с него ?
Не го лъжи и за двама ви ще е най-добре!
Не знам кого да избереш... !
Просто поговори с единя и с другия!
Все един от двама трябва да е по-добър в някое отношение!