- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bratov4edka mi i na6iq problem
zdr az sam momi4e na 12 i imam bratov4edka koqto e parva i tq e s edna godina po golqma ot men moq i neiniq ba6ta sa bratq i predi godini moq 4i4o se razvede s maikata na brat4edka mi i moqta bratov4edka ostana pri maika si togava tq be6e moje bi 1 klas a az predu4ili6tna ne q bqh 4uvala ot 7 godini i v4era ve4erta namerih telefona i i si pogovorihme razmenihme si danite no v4era predi da govorq s neq poiskah maika i na telefona no neq q nqma6e i az si pozvolih volnost da govorq napravo s bratov4edka mi dobre vsi4ko mina super no dneska sutrinta telefona mi izvanq i be6e maika i iska6e moita maika i i kaza 4e ne iska nie s brat4edka mi da poddarjame kontakt sega i pisah sms no ne mi otgovarq obajdam i se a telefona ili ne mi se diga ili mi se zatvarq ne moga da razbera kakva vina imam az 4e tq (brat4edka mi ) ne e slu4ila na ba6ta i toi e moi 4i4o az prosto iskam da badem normalni bratov4edki i priqtelki vapreki 4e sme na kilometri rastoqnie edna ot druga tq vinagi 6te si ostane moq parva bratov4edka iskam da i kaja vsi4ko tova no nqma takav na4in pls kajete mi kakvo da pravq kak da prodalja da podarjam vrazkata si s brat4edka mi za6toto sam sigurna 4e i tq iska da q poddarjame no ne mojem poradi pri4inata 4e maika i ni zabrani a i dvete iskame da se vijdame da si govorim i da si spodelq me i pomagame no nz kak pls pomognete mi ako mojete mn 6te sam vi blagodarna![]()
![]()
pomognete ni pls za6toto nz vie kak 6te se 4uvstvate ako popadnete v tazi situaciq a kato malki bqhme mn blizki kolko kolena sme juleli zaedno kolko slu4ki imame zaedno no nito edna snimka na drugata edinstveno tq ima moq snimka ot predi 6 godini a az imah neina no ba6ta i koto doide i vze snimkata i pove4e nikoga ne q varna
![]()
![]()
pls pi6ete otgovori i mneniq pls pomognete mi
![]()