.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Чат

Guest

Чат

В ччата с приятели и гаджета все стават сканадали. Само при мен ли е така? На какво се дължи. Защо все така става, че в чата е скучно и няма какво да си кажем и хората там от най-малката дума си правят грешни изводи? Или просто си чатя с конфликтни личности? В даскало не се държат всички така, както в чата, а в чата се хващат за всяка дума. Да спра ли с чата, след като там стават скандалите и разделите?

Е не при всички е така.Щом при тебе така се получава по-добре избягвай чата.Хм,но моя извод е,че в чата стават най-яките и най-гадните неща.Има едно момче,с което си чатим редовно и много ни върви молбет.Ама той е малко странен навънка.А в чата всичко си казваме.Една фр се кара с гаджето й постоянно-и по чата и по телефона,а като се видят...любов ли е чудо ли еИ при мене се е случвало де.Това е щото не си е на четири очи.Е та щом те е страх от нови и сериозни кионфликти-спри докато можеш,за да не съжаляваш после.(Ех,аз не мога без чат вече...)

Guest
    Чатът е демоде, поне за мен. Вече не правя нещата, които правех през 2002-2005.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По принцип в чата някои са по-отворени и затова може да се праят на интересни и да се "хващат за всяка дума". Но иначе можете да си кажете неща,които на живо се казват по-трудно..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Оо ти си мой човек! И ние с "мажа" ми постоянно се караме в скайп!
    В смисъл и при най-малката грешка става скандал! Примерно,не ми пише 5 винути и аз вече се чудя какво става,да не се е разсърдил и тем подобни!
    Просто тогава няма как да разбереш какво прави и става някакси несигурно!
    Знам ли и аз ! просто понякога казнва нещо неточно и ти се ядосваш!?

еми да ти кажа това, което казваш ми е малко странно. вярно е че аз се занимавам с изключително детски истории напоследък ама все си мислех че в чата хората стават по-откровени, по-луди, казват някои неща, които не биха казали на живо. нз де аз поне така мисля. не съм се карала с никой в чата. по-скоро в чата сме си фр, ама като се видим и почваме да се караме. няма нищо по-хубаво от един хубав скандал с викове и плачове на спирката на трамвая. а после сдобряване-неговият мил поглед, усмихва се и просто казва"няма да плачаш, обещай ми, нали"- още по-хубаво. и после толкова мили писания по чата. ехххххххх спомените

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slan4iceto_n
    еми да ти кажа това, което казваш ми е малко странно. вярно е че аз се занимавам с изключително детски истории напоследък ама все си мислех че в чата хората стават по-откровени, по-луди, казват някои неща, които не биха казали на живо. нз де аз поне така мисля. не съм се карала с никой в чата. по-скоро в чата сме си фр, ама като се видим и почваме да се караме. няма нищо по-хубаво от един хубав скандал с викове и плачове на спирката на трамвая. а после сдобряване-неговият мил поглед, усмихва се и просто казва"няма да плачаш, обещай ми, нали"- още по-хубаво. и после толкова мили писания по чата. ехххххххх спомените
    Не си добре. Обичаш скандали? Боже, боже.

Понякога така се получава[/b]

Град
    Terra incognita!
    Здравей!Наистина нещата в реалността и в чата изглеждат съвсем различно!Не смятам,че грешката е в теб,не се обвинявай безпричинно!Предполагам,че тези разногласия се пораждат,защото се водят различни(ако мога така да се изразя)типажи на разговори!Друго е да говориш с някого лице в лице(по-трудно е,но пък от друга страна по-директно и можеш да бъдеш съвсем прям,важни са също и емоционалните реакции и евентуалните жестикулации);друго е да се разговаря(пише)във виртуалното пространство,където повечето хора нямат задръжки и донякъде показват истинската си пошла същност!Всичко е въпрос на място на говорене!Не си виновна ти за неразбирателствата,при почти всеки е така!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    От сигурно година-две не влизам в чата, просто защото вече е повече от безинтересно.Избягвай да се караш с някого, единствено това можеш да направиш.

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    xm DA i az sam go zabelqzala tova..v 4ata vinagi sam se karala s bivshite si kato se zamislqq...mn e gadno taka i nz na kvo se dulji..

Poznato do bolka...Cqlata rabota idva ot tam che s choveka koito govorish ne chuva tona koito proiznasqsh dumata i ot tam se vadat pogreshni mneniq i vpechatleniq i stava mazalo...
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

Re: Чат

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В ччата с приятели и гаджета все стават сканадали. Само при мен ли е така? На какво се дължи. Защо все така става, че в чата е скучно и няма какво да си кажем и хората там от най-малката дума си правят грешни изводи? Или просто си чатя с конфликтни личности? В даскало не се държат всички така, както в чата, а в чата се хващат за всяка дума. Да спра ли с чата, след като там стават скандалите и разделите?
    При мене е точно същото ... на отказване съм и от ИРС и от СКайпЪ ... бало си е мамата, тфа не мое се разбера с никой там бе, даже и френдс.. тцтц.. зло , зло е, мноо е зло , даже зло и 1/3-та !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    V chata vseki moje da ti kaje vsichko,no v realnostta ne e tochno taka.Tezi hora qvno si nqmat druga rabota i si tarsqt konflikti.Izbqgvai gi v chata ili prosto spri da chatish.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    blaa

Re: Чат

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti si vinovna :]
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си