Първоначално написано от
{sweet4e}

Първоначално написано от
Анонимко
Направо към въпроса - с какво помагат шумните раздели със скандали пред цялото училише. Мен една дебелана така ми се развика пред училище, че не ми била приятелка, че само се преструвала и че ме съжалявала. Колко е жалка горката, тя ме използваше да й нося чантата (защото е супер интелигентна), а сега и неблагодарно прасето му селско с прасе. Ебаси тъпачката. Такава скандалджийка, не ме остави на мира. А нямаше ли да е по-добре, както го бях планирал - без скандал да се отдалеча от тая мечка-стръвница? Честно, с нея нямаме нищо общо. Добре ли постъпих като й изтрих тъпия номер от телефона си и сега изобщо не поддържам контакт с нея?
Според мене много добре си постъпила.По този начин не падаш на нейното ниво.А както разбрах имащ много много лошо мнение за нея...
Първо, момче съм. И второ, как да нямам лошо мнение, като тя ме направи на "задни части" пред цялото училище. Но, всъщност не ме направи, никой не обърна внимание, те са й свикнали .знаят, че не може да си контролира нервите. И постоянно говореше лошо за гаджетата на брат си и как им правела скандали. Тя не би трябвало да му се бърка, той е отделен човек. Плюс това животът си е негов и той е по-голям от нея. Освен това аз си мисля, че е ненормална - не всеки човек би откачил от най-малкото нещо. В класа ни не можеха да я понасят. Е пред нея се правеха и рядко спореха, защото знаят, че е опасна. Лошото е, че ми казаха, че настройвала класа ми срещу мен. А на мен ми каза, че ме защитавала.