.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: daskite v insomnia

Hybrid View

Guest

daskite v insomnia

kolko kinti sa daskite popwar ili pak girl gore dolu kajete pls nqkoi skoro kopuval li si e ? kva daska da si vzema - kolko kinti da si podgotvq za svesten sk8 ???? ot insomnia li da si go vzema ili ot dr sk8 shop ???

Повече от фен
    Ми провери в Бас...за добра дъска ше тряа се изръсиш от 100 до 150 кинта , даже за 100 се съмнявам да си намериш

Град
    In the ocean under the raging waves
    Ако си начинаещ по-добре си вземи сглобен скейт. И си вземи от новите дъски. Не знам защо, но старите са по-скъпи, пък и новите са по-леки и добре се въртят. Аз в момента съм с дъска инсомниа и съм доволна.
    I'm the snow on your lips
    The freezing taste, the silvery sip
    I'm the breath on your hair
    The endless nightmare, devil's lair

Пореден ентусиаст!
    Light The Universe

Guest
    Аз съм с един много смотан скейтборд и поради притази причина го карам само като блейдовете са ми счупени

Guest
    parite ne sa problem imam 400 leva dano stignat / sega mislq da si vzema element ot boardshop nqkoi zn li dali ako si kupq kolela ma6ini i daska dr 4arkove sa mi bez pari ili trqbva da pla6tam za 6kurtka i bolt4eta/ dokolkoto zn v insomnia gi davat free ako si kupi6 kolela ma6ini i daska taka li e v boadr shop?????????////

Град
    In the ocean under the raging waves
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Synthetic
    Ако си начинаещ по-добре си вземи сглобен скейт. И си вземи от новите дъски. Не знам защо, но старите са по-скъпи, пък и новите са по-леки и добре се въртят. Аз в момента съм с дъска инсомниа и съм доволна.
    Complete-товете не са толкова евтини...
    Да, но мислиш ли, че ще знае к'ви части да си вземе? По-добре да си вземе къмплийт и да не се занимава
    I'm the snow on your lips
    The freezing taste, the silvery sip
    I'm the breath on your hair
    The endless nightmare, devil's lair

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си